Αθήνα

30 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η απάντηση της Αθήνας στην Τουρκία: Ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και υπεράσπισης κυριαρχίας – Τους αρχηγούς ενημερώνει ο Μητσοτάκης

CALLER'S CHOICE

Καλύτερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη το οθωμανικό παλάτι Τσιραγάν της Κωνσταντινούπολης

Το Çırağan Palace Kempinski, που λειτουργεί εντός του οθωμανικού παλατιού Τσιραγάν στις όχθες του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη, ψηφίστηκε για 7η συνεχή χρονιά ως το «Καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης» στα φετινά World Travel Awards, το πιο σημαντικό γεγονός της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Δείτε επίσης

Εξαφάνιση αστροφυσικού στην Ικαρία: Έκκληση της αδερφής της στο Facebook
Novartis: Στο αρχείο ο φάκελος για τον Αντώνη Σαμαρά

Το Τσιραγάν, η κατασκευή του οποίου χρονολογείται από τον 17ο αιώνα, είναι το μοναδικό οθωμανικό αυτοκρατορικό παλάτι και ξενοδοχείο στο Βόσπορο, το οποίο αποτελούσε θέρετρο των σουλτάνων. Βρίσκεται στις όχθες του Βόσπορου και με θέα στην ασιατική ήπειρο, προσφέρει την αίγλη ενός αυθεντικού οθωμανικού παλατιού, αποτελώντας ένα σύμβολο της Κωνσταντινούπολης από την αρχή της λειτουργίας του.

Μεταξύ των πολλών σημαντικών βραβείων, φέτος το Çırağan Palace Kempinski συνέχισε την ετήσια παράδοση του στις βραβεύσεις κερδίζοντας επίσης τα βραβεία ως «Το κορυφαίο ξενοδοχείο της Τουρκίας 2019» και ως «Η κορυφαία σουίτα ξενοδοχείου της Τουρκίας 2019» για την ένδοξη σουίτα Sultan του ξενοδοχείου.

Η επιτυχία αυτή πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Γενικό Διευθυντή του Çırağan Palace Kempinski, Ralph Radtke που είναι ένα από τους πιο έμπειρα στελέχη της βιομηχανίας πολυτελούς φιλοξενίας με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας σε ανάλογα ξενοδοχεία-σύμβολα σε περισσότερες από 15 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής.

Παπαχελάς: Ο Ερντογάν δεν μιλάει με την Μέρκελ ακόμα μέχρι να ολοκληρώσει την επιχείρησή του και να δει τι μπορεί να πετύχει
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου
Βροχή από πεφταστέρια απόψε- Πότε παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά
Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Γεώργιο Παπανδρέου (ΦΩΤΟ)
Αλέξης Παπαχελάς: «Ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού “κατεστημένου” έχει σαπίσει για τα καλά»
Ελλάδα – Τουρκία: Αυτή είναι η ισορροπία των στρατιωτικών δυνάμεων