Αθήνα

13 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Όταν ο Καμμένος συνεργαζόταν με τον χουντικό Γεωργαλά! «Δάσκαλε τι θα κάνουμε; Έρχομαι πάτος»

Στις σχέσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον χουντικό Γεώργιος Γεωργαλά, που έφυγε πέρσι από τη ζωή, αναφέρεται το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου».

Σημειώνεται, ότι ο Γ. Γεωργαλάς χαρακτηρίστηκε ως ο «θεωρητικός της χούντας των συνταγματαρχών», ενώ ήταν ο πρώτος κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την περίοδο της χούντας.

Όπως τιτλοφορείται η εφημερίδα: «Δάσκαλε τι θα κάνουμε; Έρχομαι πάτος», με υπότιτλο: «Όταν ο Καμμένος συνεργαζόταν με τον Γεωργαλά».

«Το εξώδικο για το χρέος 14.000 ευρώ και η επιστολή στην «Ελευθεροτυπία. ‘’Ο υπ. Άμυνας δεν ήξερε ούτε να γράφει ούτε να μιλάει’’, δηλώνει η χήρα του θεωρητικού της 21ης Απριλίου», γράφει η εφημερίδα.

Υπενθυμίζεται, πως Γεωργαλάς και Καμμένος είχαν έρθει σε δικαστική διαμάχη, καθώς ο Γεωργαλάς υποστήριξε ότι ήταν ο συγγραφέας του βιβλίου «Τρομοκρατία» που κυκλοφόρησε στο όνομα του Καμμένου και διεκδίκησε 14.000 ευρώ.

Σημειώνεται, πως στη Βουλή πριν λίγες μέρες σημειώθηκε ένταση για το εν λόγω θέμα, όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης είπε για τον Π. Καμμένο: «Ο Γεωργαλάς ήταν συνεργάτης του Καμμένου. Κι εσείς οι Αριστεροί, και τον Γεωργαλά θα καταπιείτε και το καζίνο θα καταπιείτε. Ο άνθρωπος έχει κάνει καριέρα υβρίζοντας, διχάζοντας και συκοφαντώντας. Κι αυτόν τον συκοφάντη εσείς τον καλύπτετε. Αυτόν που σήμερα καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση».

Μάλιστα, όπως έγραψε ο ίδιος σχολιάζοτνας το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Ελευθερίας του Τύπου": "Μέσα όμως στον χαμό με την απόδειξη του ξενοδοχείου στο Λονδίνο και τα ψέματα Καμμένου, υποβαθμίστηκε το ψέμα με τον Γεωργαλά".

Send this to a friend