• Παρασκευή, 23 Αυγούστου
  • 15:12

Αθήνα

32 oC

αίθριος καιρός

Κείμενο- «γροθιά στο στομάχι» πυροσβέστη στο Καπανδρίτι! «Ο Θεός μας ξέχασε- Λιγοστεύουμε και υποχωρούμε…»

Κείμενο- «γροθιά στο στομάχι» πυροσβέστη στο Καπανδρίτι! «Ο Θεός μας ξέχασε- Λιγοστεύουμε και υποχωρούμε…»

Μια ανάρτηση απόγνωσης και απελπισίας που αποτυπώνει ξεκάθαρα τη ψυχική και σωματική κούραση στην οποία έχουν περιέλθει μετά την αδιάκοπη μάχη με τις φλόγες, έκανε ένας πυροσβέστης που προσπαθεί να σβήσει τις φλόγες στην περιοχή του Καπανδριτίου.

Όπως ο ίδιος αναφέρει η πυρκαγιά είναι αδύνατον να ελεγχθεί και η κατάσταση είναι πλέον υπεράνω των δυνάμεων των πυροσβεστών, που όσο περνάει η ώρα λιγοστεύουν και υποχωρούν. «Κάπου εδώ ΝΑΙ αρχίζω να το πιστεύω, ο Θεός μας ξέχασε», γράφει στον λογαριασμό του στα social media.

H συγκλονιστική ανάρτηση του Πυροσβέστη

«Κάπου εδώ ΝΑΙ αρχίζω να το πιστεύω ο Θεος μας ξέχασε ίσως να μην είναι φωτιά αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν γίνεται με τίποτα να την ελέγξουμε είναι υπεράνω των δυνάμεων μας λιγοστεύουμε και υποχωρούμε έχουμε ανάγκη να ξαποστάσουμε δεν ελέγχουμε το σώμα μας αλλά η ψυχή λέει σήκω μην κάθεσαι για πόσο ακόμα πες μου Θεέ μου, για πόσο ακόμα;

Έχουμε μαζί μας 4 μικρόσωμα σκυλιά τα βρήκα εγκλωβισμένα σε μια αποθήκη έκοψα τα σχοινιά τους και με ακολουθούν βρισκόμαστε βόρεια 1,6 χιλ πάνω από την ράχη θα τα κατεβάσω σε προσβάσιμη και ασφαλή περιοχή σε δυο ώρες παρακαλώ τους εθελοντές φιλόζωους να είναι εκεί με νερά και φάρμακα για τα ζώα».

Send this to a friend