
CALLER'S CHOICE
Στο επίκεντρο του σχολιασμού βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όμως όχι για καλό λόγο.
Ο διεθνούς φήμης τενίστας, που έχει κάνει την Ελλάδα υπερήφανη τα τελευταία χρόνια με τις εμφανίσεις του, έκανε ένα tweet που για τους περισσότερους θεωρήθηκε προκλητικό, ειδικά σε μια περίοδο που χιλιάδες άνθρωποι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ άλλοι χάνουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα χωρίς καν να προλάβουν να τους χαιρετήσουν.
Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: “Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα”. (Το Harrods είναι πολυτελές κατάστημα του Λονδίνου)
Αμέσως το θέμα αναδείχτηκε στα πρώτα trends στο twitter, με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου να “σταυρώνουν” τον Τσιτσιπά. Άλλοι, χρησιμοποιώντας το χιούμορ, και άλλοι κατακεραυνώντάς τον και συγκρίνοντάς τον με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόσφατα προχώρησε σε μια συγκινητική κίνηση, μοιράζοντας μεγάλες ποσότητες τροφίμων στη γειτονιά του, τα Σεπόλια.
Όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε πάρτι στο twitter. Πάρτε μια γεύση:
Μαζί με τα Harrods να χτίσουμε κι ένα παλάτι του Μπακιγχαμ η εστω Κενσιγκτον στην Αθήνα να στεγαστεί όλη η οικογένεια Μητσοτάκη που την εχουν φάει οι διαδρομές Λυκαβηττός- Γλυφάδα – Αραβαντινού
— Vicattos Liveris (@VicattosLiveris) December 3, 2020
Τσιτσιπάς-Αντετοκούνμπο: η αγωνία του ενός είναι πότε θα ανοίξουν Harrods στην Ελλάδα και του άλλου πώς θα έχουν ένα πιάτο φαγητό οι φτωχοί άνθρωποι στις λαϊκές γειτονιές. Μεγάλοι αθλητές κι οι δυο, αλλά το μεγαλείο του ενός δεν συγκρίνεται με του άλλου.
— Manolis Grigorakis (@mgrigorakis) December 3, 2020
Επιτέλους αγάπη μου κάποιος το είπε, βαρεθήκαμε το Ζοναρς πια pic.twitter.com/cqX7C7pCTA
— Λυσσασμένο♂Τσιουάουα♂ (@BomberNick) December 3, 2020
People in Greece and around the world are losing their jobs due to the pandemic. They’re struggling to pay their mortgages and rent. I highly doubt that high-end department stores are what is lacking 🙄
— Emma (@emmaphickey) December 3, 2020
Άκου Harrods στην Ελλάδα, ενώ οικονομικά είμαστε δτο “ο, τι παρεις 1 ευρώ”
— Ειρήνη A♥️ (@blublu21_) December 3, 2020
Στέφανος Τσιτσιπάς: Είδα το Harrods με τα μάτια μου pic.twitter.com/bDGi5fOB6u
— Το Βατράχι (@to_vatraxi) December 3, 2020
Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις
Lockdown ως τις 14/12… και βλέπουμε – Την επόμενη εβδομάδα οι τελικές αποφάσεις
Καιρός: Επιδείνωση με βροχές και θυελλώδεις ανέμους – Πού αναμένονται έντονα φαινόμενα
Κορονοϊός: Εφιαλτικό ρεκόρ στις ΗΠΑ με 2.900 θανάτους και 210.000 κρούσματα σε 24 ώρες

«Όταν τελείωσε, συνειδητοποίησα πως με είχε βιάσει, ένιωθα τόσο βρώμικη»: Συγκλονίζει η Σοφία Μπεκατώρου για τον βιασμό της
