Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η πρώτη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ηλικία 23 ετών! Όταν έλεγε πως ο «Μαρξισμός είναι ελκυστικός»

CALLER'S CHOICE

Σκληρή ανάρτηση Καρκατσούλη: “Οι δικτάτορες- είτε πραγματικοί είτε επιθυμητικοί- είναι ξεδιάντροποι!”

Μια ιδιαίτερα επικριτική ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε το κορυφαίο στέλεχος του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης η οποία μάλιστα συνοδευόταν από ένα φωτογραφικό θέμα (με ένα κολάζ φωτογραφιών του δικτάτορα Παπαδόπουλου και του Αλέξη Τσίπρα) που θα συζητηθεί. Αφορμή για το σχόλιο ήταν η δήλωση Τσίπρα οτι “εάν τυχόν δεν συναινέσει η αντιπολίτευση […]

Μια ιδιαίτερα επικριτική ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε το κορυφαίο στέλεχος του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης η οποία μάλιστα συνοδευόταν από ένα φωτογραφικό θέμα (με ένα κολάζ φωτογραφιών του δικτάτορα Παπαδόπουλου και του Αλέξη Τσίπρα) που θα συζητηθεί.

karjkat

Αφορμή για το σχόλιο ήταν η δήλωση Τσίπρα οτι “εάν τυχόν δεν συναινέσει η αντιπολίτευση στη συγκρότηση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, θα αναλάβει την ευθύνη μιας δημοκρατικής εκτροπής.

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Καρκατσούλη:

Είδα χθες τον κ. Τσίπρα να διαμηνύει στην αντιπολίτευση ότι, εάν τυχόν δεν συναινέσει στη συγκρότηση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, θα αναλάβει την ευθύνη μιας δημοκρατικής εκτροπής. Ανακάλεσα, αμέσως, συνειρμικά τον Παπαδόπουλο και τη Συμβουλευτική του. Κι εκείνος έχοντας βιάσει το Σύνταγμα και καταργήσει τη Βουλή, προχώρησε σε εκλογές, προκειμένου να αναδειχτεί η Συμβουλευτική (τα μέλη της οποίας είχε ήδη επιλέξει)!
Οι δικτάτορες- είτε πραγματικοί είτε επιθυμητικοί- είναι ξεδιάντροποι!
Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχοντας βιάσει, προδήλως, το Σύνταγμα, αφού αποστέρησαν τις αρμοδιότητες του ΕΣΡ υπέρ του μουσολινικού κ. Παππά, επιχειρούν, τώρα, να επιστρέψουν στη συνταγματική τάξη, αφήνοντας άθικτο και το νόμο τους και «συμμορφούμενοι» προς το Σύνταγμα. Αλλά, όλο και περισσότεροι Έλληνες, αντιλαμβάνονται την υποκρισία και τον κυνισμό τους. Και θα πράξουν αναλόγως την ώρα της κρίσεως.

Η πρώτη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ηλικία 23 ετών! Όταν έλεγε πως ο «Μαρξισμός είναι ελκυστικός»
Θεολόγος «ισοπεδώνει» τον κληρικό που είπε πως κοινώνησε 700 άτομα και θυμίζει την ιστορία με το «ιερό κάστανο»
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 15 Ιανουαρίου
Φουρθιώτης: Πήρε ευλογία από τον Αρχιεπίσκοπο για να… κατέβει στην πολιτική
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου
Υπάρχει ελπίδα! Ένας 7χρονος από την Σύρο έδωσε το χαρτζιλίκι των γιορτών για να ταΐσει αδέσποτα