Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εξαπολύει κυνηγητό εναντίον του τρομοκρατημένου Θέμελη

CALLER'S CHOICE

Καταγγελίες «δηλητήριο» από την αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ: «Θα ήταν σερβιτόρα χωρίς τον πατέρα μας»

Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ της Μέγκαν Μαρκλ και της οικογένειάς της, με την ετεροθαλή αδερφή της να εξαπολύει...

Η Σαμάνθα Μαρκλ είπε ότι η αδερφή της δεν έδειξε καμία μεταμέλεια ή θλίψη για το στρες που προκάλεσαν οι πράξεις της στην οικογένειά της. Μιλώντας στο NewstalkZB της Νέας Ζηλανδίας, η μεγαλύτερη αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι ο πατέρας τους Τόμας είναι αυτός που υποφέρει περισσότερο.

“Πιστεύω ότι δεν έδειξε να ενδιαφέρεται καθόλου για την οικογένειά της ή τη βασιλική οικογένεια” είπε και πρόσθεσε ότι ο Τόμας Μαρκλ προσέφερε στη Μέγκαν μία εκπληκτική ζωή και δεν θα έπρεπε να ικετεύει να της μιλήσει.

“Παρά τη φήμη της θα έπρεπε να είναι ενήλικη και να κάνει το σωστό πράγμα. Oι γονείς δεν περιμένουν να πάρουν πίσω οτιδήποτε αλλά τουλάχιστον να τους δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας. Χωρίς αυτόν θα ήταν σερβιτόρα στην καλύτερη περίπτωση. Είναι εντελώς ακοινώνητη αν δεν ρίξει λίγο τη μύτη της και να κάνει το σωστό”. Σε ερώτηση αν τη ζηλεύει είπε: Όχι δεν ζηλεύω. Ντρέπομαι. Λυπάμαι για τον μπαμπά μου. Αυτή είναι η ιστορία μου και έχω κολλήσει σ’ αυτήν, πρέπει να απολογηθεί σε πολύ κόσμο”. Και όπως πρόσθεσε:
“Η βασιλική οικογένεια την καλωσόρισε με ανοιχτές αγκάλες, την έκανε μέρος των “Εκπληκτικών 4″ και απλώς αισθάνομαι ότι τα πέταξε όλα σαν ένα κουρελιασμένο πανί και αυτό είναι κάπως σοκαριστικό”.

Μέσα σε μία εβδομάδα η Σαμάνθα έχει εξαπολύσει δύο επιθέσεις κατά της αδερφής της με την οποία έχουν αποξενωθεί εδώ και δέκα χρόνια. Μάλιστα, σε ραδιοφωνική εκπομπή είπε ότι η Μέγκαν χωρίς την υποστήριξη του πατέρα τους θα ήταν μια απλή σερβιτόρα.

Αύγουστος Κορτώ: Μάλλον είμαι ερασιτέχνης αδελφή, αφού μέχρι τα 20 νόμιζα ότι «λιπαντικό» είναι το γράσο που βάζουν στ’ αμάξια
Κορονοϊός – Παυλάκης: Δεν είναι lockdown αυτό, είναι μούφα καραντίνα-Τρέλα να ανοίξουν αγορά και σχολεία
Δημητρακόπουλος: Δεν είναι αδίκημα το σεξ με 15χρονα αν υπάρχει συναίνεση, εκτός και αν συντρέχει ειδική σχέση
Κορονοϊός – Λινού: Θα μπορούσαν τα σούπερ μάρκετ να ανοίγουν μόνο για ηλικιωμένους απ’ τις 6 το πρωί
Κορονοϊός – Τζανάκης: Μπορεί να δούμε και 3.000 κρούσματα τη μέρα την επόμενη εβδομάδα
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου