Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Κεφαλογιάννη στο TheCaller: Ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 ήρθε στην εξουσία με ψέματα, τώρα προσπαθεί με ψέματα να καλλιεργήσει φόβο

«Η ΝΔ απευθύνει ένα ενωτικό μήνυμα προς όλους τους πολίτες» ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσα από τη συνέντευξή της στον αρχισυντάκτη του TheCaller Κωστή Μοσχολιό η υποψήφια βουλευτής Α’ Αθήνας και πρώην υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, που μίλησε στην κάμερα του TheCaller WEB TV.

«Η ΝΔ απευθύνει ένα ενωτικό μήνυμα προς όλους τους πολίτες» ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσα από τη συνέντευξή της στον αρχισυντάκτη του TheCaller Κωστή Μοσχολιό η υποψήφια βουλευτής Α’ Αθήνας και πρώην υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, που μίλησε στην κάμερα του TheCaller WEB TV.

«Δεν χρειάζεται άλλος διχαστικός λόγος», είπε η κα Κεφαλογιάννη και συμπλήρωσε: «Ζητάμε από τους πολίτες να στηρίξουν το πρόγραμμα της ΝΔ, ένα πρόγραμμα ευημερίας και ανάπτυξης για όλους».

Όσον αφορά στην εκλογική της περιφέρεια, αυτή της Α’ Αθήνας, η Όλγα Κεφαλογιάννη επισήμανε πως «οι Αθηναίοι το νούμερο ένα ζήτημα που θέτουν είναι η ασφάλεια, είναι έντονη η αίσθηση ότι το κράτος δεν προσφέρει ασφάλεια στους πολίτες».

«Πρωταρχικός στόχος της επόμενης κυβέρνησης, όχι άλλη ανοχή στην ανομία. Η αποκατάσταση του αισθήματος της ασφάλειας στην Αθήνα είναι νούμερο ένα προτεραιότητα, το βασικό ζητούμενο για μια ευνομούμενη πολιτεία», συμπλήρωσε η κα Κεφαλογιάννη που έψεξε γι’ αυτό το λόγο τις ηγεσίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τόνισε χαρακτηριστικά: «Όλα ξεκινούν από την πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας, όλα αυτά τα χρόνια είδαμε να καταργείται η ομάδα Δέλτα, να υπολειτουργεί η ομάδα ΔΙΑΣ, να μη λειτουργούν πολλά αστυνομικά τμήματα και να μην υπάρχει υλικο-τεχνική υποδομή».

Αναφορικά με την κριτική από την πλευρά της κυβέρνησης περί «κρυφής ατζέντας» της ΝΔ, απάντησε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 ήρθε στην εξουσία με ψέματα και πουλώντας ελπίδα, τώρα επειδή βρίσκεται σε αποδρομή και δεν μπορεί να πουλήσει ελπίδα, προσπαθεί με ψέματα να καλλιεργήσει φόβο με τα fake news. Όλα αυτά τα ψέματα δεν περνάνε πλέον στους πολίτες, κάτι που φάνηκε και στην κάλπη των ευρωεκλογών».

Ξεκαθάρισε πως με τη ΝΔ «δεν θα υπάρξει καμία απόλυση» και όπως είπε: «Εξάλλου, είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε, ότι θα γίνουν την επόμενη μέρα, δεν έχετε ακούσει ανέφικτα πράγματα από τη ΝΔ, στόχος μας να καλλιεργήσουμε μια ρεαλιστική ελπίδα στον κόσμο».

Όσον αφορά στο κομμάτι του Τουρισμού, η κα Κεφαλογιάννη είπε: «Λυπάμαι που η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ δεν ακολούθησε και δεν συνέχισε το στρατηγικό σχέδιο που είχαμε εμείς –ειδικά- τις χρονιές του 2013 και 2014 στον Τουρισμό, ώστε να έχει ένα τουριστικό προϊόν υψηλής ποιότητας για να έχουμε στο τέλος της ημέρας περισσότερα έσοδα. Η Ελλάδα πρέπει να χτίσει στα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, να προβληθεί όχι μόνο για τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά και όλα τα άλλα που έχει να προσφέρει».

Αναφέρθηκε, στη συνέχεια, στις γυναίκες και ότι χρειάζονται περισσότερες γυναίκες στο επόμενο κοινοβούλιο, καλώντας τους ψηφοφόρους να στηρίξουν γυναίκες – πολιτικούς, για να κλείσει μιλώντας για τον εαυτό της εκτός πολιτικής: «Θέλω να βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους στον ελεύθερο χρόνο μου, ιδιαίτερα τα ανίψια μου, είναι η καλύτερη στιγμή, γίνομαι και εγώ παιδί, όλοι χρειαζόμαστε μια χαλάρωση… Μου αρέσουν, εξάλλου, οι παραστάσεις και τα καλλιτεχνικά φεστιβάλ και συναυλίες».

Send this to a friend