Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Κείμενο-«γροθιά» της Έλενας Ακρίτα για τον Ζακ Κωστόπουλο: «Αυτός που λιντσάρισε τον Ζακ είναι ο διπλανός σου. Μετά εσύ;»

Με ένα κείμενο που μας βάζει σε σκέψεις σχολίασε η Έλενα Ακρίτα το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου μετά το περιστατικό ληστείας που σημειώθηκε στην Ομόνοια το απόγευμα της Παρασκευής. 

Μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας του νεκρού, και όλα όσα έχουν ειπωθεί για το λιντσάρισμα που επέστη, όπως φαίνεται σε βίντεο που έχουν κυκλοφορήσεις, η γνωστή σεναριογράφος δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε κείμενο στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Αυτός που λιντσάρισε τον Ζακ στο κοσμηματοπωλείο λέγεται Γιώργος κι είναι ωραίος τύπος έτσι καλαμπουρτζής όξω καρδιά. Λέγεται Νίκος έχει μίνι μάρκετ και χαρίζει καραμέλες στα παιδάκια. Λέγεται Ελένη και κλαίει στο σινεμά γιατί είναι ευαίσθητούλα. Λέγεται Φώτης κι είναι η ψυχή της παρέας. Λέγεται Μαρία και πάει στην εκκλησία. Λεγεται κυρ Στεφανος και βεβαίως θα το κάψουμε απόψε, Αλικάκι. Λεγεται Θωμάς και μόλις σε βοήθησε με τη σακούλα. Λεγεται Ειρήνη, Παντελής, Δημήτρης, κυρία Παπαδοπούλου, διδάσκει το παιδί σου, σου φέρνει πεσκέσι ντομάτες γεμιστές, κάθεται πίσω σου στο στην ουρά, στο ταμείο, στο λεωφορείο. Τον βλέπεις κάθε μέρα, τον χαιρετάς κάθε μέρα, τον συμπαθείς κάθε μέρα και πιο πολύ. Αυτός που λιντσάρισε τον Ζακ είναι ο διπλανός σου. Και μετά τον διπλανό σου; Εσύ;».

ΣΧΕΤΙΚΑ

Αργότερα επανήλθε με νέα ανάρτηση που έγραφε: «Σ’ αγαπάω Zak Kostopoulos κι αυτό κανένας θάνατος δεν το αλλάζει. Ο Σνουπι σου έμεινε μόνος… Αχ Ζακ μου…».

Send this to a friend