• Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου
  • 07:14

Αθήνα

20 oC

αίθριος καιρός

Κλέων Γρηγοριάδης στο TheCaller: Ο Βαρουφάκης είναι εντελώς αδιάφθορος- Ο Μητσοτάκης έρχεται να τα αλώσει όλα

Την βαθιά του πίστη στην προσπάθεια του ΜέΡΑ25 εξέφρασε και μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο TheCaller Web TV και τη δημοσιογράφο Τόνια Ζαραβέλα ο ηθοποιός και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα (Β1) της Β’ Αθήνας με το ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης.

Την βαθιά του πίστη στην προσπάθεια του ΜέΡΑ25 εξέφρασε και μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο TheCaller Web TV και τη δημοσιογράφο Τόνια Ζαραβέλα ο ηθοποιός και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα (Β1) της Β’ Αθήνας με το ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης.

«Ακόμη κι αν μου ζητούσαν από το κόμμα μου να κολλάω αφίσες, ακόμα κι αν μου ζητούσαν να ξεκινήσω απεργία πείνας θα το έκανα», είπε ο Κλέων Γρηγοριάδης, υπενθυμίζοντας στο κοινό του TheCaller όλα όσα είχε πει αρκετούς μήνες από τους εκλογές σε συνέντευξή του. Από αυτή τη «γραμμή» ακόμη και σήμερα, δεν παρεκκλίνει.

«Από τότε που απέκτησα την κόρη μου, που είναι σήμερα 16 ετών, νιώθω όλα τα παιδιά, παιδιά μου και αρνούμαι να παραδώσω έναν τόσο σιχαμερό κόσμο στους επόμενους», τόνισε ο Κλέων Γρηγοριάδης, θέλοντας να συνοψίσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κάνει το «πέρασμα» στην πολιτική. «Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι εντελώς αδιάφθορος και δεν το λέω εγώ, το δείχνει η πολιτική του πορεία. Είναι ένας άνθρωπος που δεν άλλαξε ποτέ τα πιστεύω του. Ισχυρίζεται 10 συναπτά έτη ακριβώς το ίδιο, ότι τα Μνημόνια είναι αδιέξοδα»

«Αυτή η προκατάληψη ότι ένας ηθοποιός δεν μπορεί να γίνει πολιτικός, μου θυμίζει την προκατάληψη στη δική μας τη δουλειά ότι ένα μοντέλο δεν μπορεί να γίνει ηθοποιός. Είμαι κατά όλων αυτών των απόψεων. Έχω την άποψη ότι οι άνθρωποι έχουν ικανότητες, δεξιότητες σε διάφορους τομείς και έχουν δικαίωμα να το επιχειρούν. Όταν μιλάμε για εκλογές, ο λαός δείχνει αμέσως αν είχες το δικαίωμα να το κάνεις. Είμαι το 13ο μέλος του ΜέΡΑ25. Ανήκω στον πολύ ισχυρό πυρήνα, που οραματίστηκαν και σχεδίασαν το ΜέΡΑ25. Ήμουν από πάντα πολιτικό όν. Ουσιαστικά εδώ και ένα χρόνο έχω αφήσει την υποκριτική για να ασχοληθώ με το ΜέΡΑ25», είπε χαρακτηριστικά ο Κλέων Γρηγοριάδης για το «φαινόμενο» πολλοί ηθοποιοί να διεκδικούν θέσεις στην Βουλή, αλλά και την Ευρωβουλή.

Μάλιστα, ο Κλέων Γρηγοριάδης κάλεσε τους πολίτες να βρεθούν την Κυριακή μπροστά από την κάλπη. «Καλώ ειδικά τους προοδευτικούς ανθρώπους που έχουν αηδιάσει από την πολιτική κατάσταση και με το πολιτικό προσωπικό της χώρα, που έχουν αηδιάσει που το «Όχι» τους γίνεται «Ναι», το «αριστέρα» τους να γίνεται «σοσιαλδημοκρατία» να μην μείνουν στον καναπέ τους, να μην πάνε στην παραλία. Αξίζει τον κόπο να υπάρξει σε αυτή τη Βουλή μία προοδευτική αντιπολίτευση, μία πραγματικά αριστερή αντιπολίτευση, αλλιώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται ότι έρχεται για να τα αλώσει όλα. Φαίνεται ότι έρχεται να εγκαθιδρύσει την πιο παρασιτική πλουτοκρατία ξανά. Τους ξέρουμε με τα ονοματεπώνυμά τους». 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κλέωνα Γρηγοριάδη στο TheCaller Web TV και την Τόνια Ζαραβέλα:

Send this to a friend