Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκινεί ο γνωστός παρουσιαστής μετά το τροχαίο

Έχει περάσει ενάμισης χρόνο από το τροχαίο που τραυμάτισε σοβαρά τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Αγγελίδη και τον έχει αφήσει με σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Έχει περάσει ενάμισης χρόνο από το τροχαίο που τραυμάτισε σοβαρά τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Αγγελίδη και τον έχει αφήσει με σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει να «μάχεται» καθώς ακόμα δεν έχει αναρρώσει παρουσιάζοντας σημαντικά νοητικά και κινητικά προβλήματα!

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τραυματίστηκε σοβαρά με την μηχανή τα Χριστούγεννα του 2017, όταν οδηγός λεωφορείου αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει σχεδόν κάθετα τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, με τον παρουσιαστή να «καρφώνεται» πάνω του.

Όπω είναι γνωστό ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης εξέδωσε αγωγή με την οποία ζητά από τον οδηγό 3 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση, αφού όπως λέει έχει υποστεί σημαντικές νοητικές και κινητικές βλάβες, που ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί.

Μεταξύ άλλων στην αγωγή του αναφέρει πως «Υπέστην και συνεχίζω να υφίσταμαι σωματικούς πόνους, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, άγχος για τη μελλοντική πορεία της υγείας μου και έχω περιέλθει σε δυσμενέστατη ψυχολογική κατάσταση, ιδίως λόγω της μόνιμης, ισόβιας και μη αναστρέψιμης αναπηρίας μου.

Συνεχίζω να έχω επιπλοκές απο διάφορες μολύνσεις η προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες αναγκάζομαι να εισάγομαι συνέχεια στα νοσοκομεία. Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα,. αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ».

Send this to a friend