Αθήνα

32 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Σήμερα η κρίσιμη Σύνοδος των ΥΠΕΞ της ΕΕ για την Τουρκία – Συνάντηση Δένδια-Πομπέο στη Βιέννη, διπλωματικός πυρετός στην Αθήνα

CALLER'S CHOICE

Κορυφαίο βίντεο με τα βρισίδια Έλληνα δημοσιογράφου πριν βγει στον αέρα!

Σίγουρα δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος ρεπόρτερ, που πάνω στο άγχος του για να «βγάλει» γρήγορα και έγκυρα το ρεπορτάζ ρίχνει… καντήλια

Σίγουρα δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος ρεπόρτερ, που πάνω στο άγχος του για να «βγάλει» γρήγορα και έγκυρα το ρεπορτάζ ρίχνει… καντήλια!

Ωστόσο, ο Μάνος Τσαγκαράκης είχε το θάρρος και θέλοντας προφανώς να αυτοσαρκαστεί να ανεβάσει στο λογαριασμό του στο facebook απόσπασμα από πολύ παλιό ρεπορτάζ του στο MEGA, όπου ρίχνει απίστευτα βρισίδια λίγο πριν βγει στον αέρα!

Μάλιστα όπως έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:  «Επί τω έργω, σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές! Ωραίες μέρες, ωραίοι συνάδελφοι και φίλοι και… μη δίνετε σημασία στα “γαλλικά”! Είναι ενδεικτικό του άγχους της τηλεόρασης!».

Επί τω έργω, σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές! Ωραίες μέρες, ωραίοι συνάδελφοι και φίλοι και… μη δίνετε σημασία στα “γαλλικά”! Είναι ενδεικτικό του άγχους της τηλεόρασης!

Posted by Μάνος Τσαγκαράκης on Tuesday, December 29, 2015

 

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 14 Αυγούστου
Νέο «επεισόδιο» μετά το «KEMAL REIS; Πληροφορίες πως ελληνικά πλοία «πήραν στο κυνήγι» το «Τζένγκις Χαν»!
Βερύκιος: Πιο «παπατζής» από τον Ερντογάν… πεθαίνεις – Πολύ μεγάλη η ζημιά στο «KEMAL REIS», στραπατσαρίστηκε η «ψευτοφρεγάτα»
Επιβάτης σε πλοίο αρνείται να βάλει μάσκα και φωνάζει! «Είναι φίμωτρο, αυτός είναι ο φασισμός του Κούλη»
Έτσι συγκρούστηκε η «Λήμνος» με την «Kemal Reis» – Σοβαρές ζημιές για την τουρκική φρεγάτα
Δεκαπενταύγουστος: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα