Αθήνα

21 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Οι καλλιτέχνες που τραγούδησαν τον ύμνο της χούντας!

CALLER'S CHOICE

Κορονοϊός – Τζανάκης: Μπορεί να δούμε και 3.000 κρούσματα τη μέρα την επόμενη εβδομάδα

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε ακόμη και 3.000 κρούσματα τη μέρα, την επόμενη εβδομάδα, ο Αντιπρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας Νικόλαος Τζανάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Δύσκολο να προχωρήσουμε σε σταδιακό άνοιγμα την 1η Μαρτίου

Ειδικότερα, ο κ. Τζανάκης τόνισε πως σύμφωνα με το μοντέλο πρόβλεψης κρουσμάτων, αναμένουν την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου τα κρούσματα να φτάσουν περίπου τα 2.500, εξηγώντας ταυτόχρονα ότι αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει μια μέση τιμή, καθώς υπάρχει περίπτωση να δούμε και ακραία σημεία είτε προς τα πάνω που είναι τα 3000 κρούσματα, είτε προς τα κάτω που είναι τα 2200.

«Αν η μέση του τιμή είναι τα 2200, που είναι και το πιο πιθανό, το απώτατο σημείο θα είναι μέχρι 2800 κρούσματα. Αν όμως η μέση τιμή πάει στα 2500, το απώτατο σημείο θα είναι πάνω από 3000 κρούσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανάκης. Συνεπώς όπως εξήγησε ταυτόχρονα, την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις προβλέψεις του μοντέλου είναι πιο πιθανό τα κρούσματα να φτάσουν τα 2200, με ίσως κάποιες εξάρσεις.

Παράλληλα, ο κ. Τζανάκης επισήμανε πως  «το θέμα με το συγκεκριμένο κύμα είναι ότι εντοπίζεται σε συγκεκριμένο σημείο της χώρας. Εντοπίζεται στην Αττική κατά τα 2/3» και πως «η πίεση δεν διαχέεται σε όλη τη χώρα, ώστε να πέσει σαν μέσος όρος σε όλα τα μέρη, αλλά επιβαρύνει πάρα πολύ την Αττική».

ΙΓΠ: Ο συνταγματικός πατριωτισμός του Γεωργίου Παπανδρέου και η Δικτατορία των Συνταγματαρχών
Κορονοϊός – Παυλάκης: Έτσι όπως πάμε είναι πιθανό ένα 4ο κύμα το καλοκαίρι
Αυτά είναι τα δέκα πιο νόστιμα πασχαλινά φαγητά απ’ όλο τον κόσμο – Παραδοσιακά γλυκά, κέικ, τσουρέκια και σούπες
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 21 Απριλίου
Ο «Επιτάφιος» του χαράκτη Α. Τάσσου, στο Μετρό Νίκαιας – Η πολύπαθη ιστορία του διάσημου έργου
Handelsblatt για τουρισμό: «Η Ελλάδα προχωρά μόνη μπροστά…»