Αθήνα

18 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Λευτέρης Γκιωνάκης: «Έφτασα στο σημείο να πίνω τρία γραμμάρια κοκαΐνη τη μέρα – Είμαι ένα χρόνο καθαρός»

CALLER'S CHOICE

Κώστας Σόμμερ: «Εδώ και δύο χρόνια έχει γεννηθεί η σκέψη μου για την Ευρωβουλή – Ο Βασίλης Λεβέντης έχει βγει σωστός σε ό, τι έχει πει

Ο Κώστας Σόμμερ τολμά να αφήσει την υποκριτική και να ασχοληθεί με την πολιτική. Στόχος του μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο...

Μια σκέψη που μπορεί να υλοποιηθεί αφού έδωσε τα χέρια με τον Βασίλη Λεβέντη και είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων.

Ο Κώστας Σόμμερ μιλά στο TheCaller για την πρόταση που του έγινε και όλα όσα θα ήθελε να υλοποιήσει σε περίπτωση που πάρει το… εισιτήριο για τις Βρυξέλλες.

«Η σκέψη μου για την Ευρωβουλή έχει γεννηθεί εδώ και δυο χρόνια. Είναι κάτι που θεωρώ ότι μου ταιριάζει πάρα πολύ, μιλώντας 4 γλώσσες και έχοντας ζήσει σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και πόλεις, έχω αυτή τη στιγμή μια άποψη για το πώς και τι πρέπει να αντιπροσωπεύσει η Ελλάδα στην Ευρωβουλή. Θέλουμε μια σοβαρή αντιπροσώπευση για να μπορέσουν τα θέλω μας και η θέση μας, να  υποστηριχθούν σωστά. Εγώ μιλάω πάντα σαν ψηφοφόρος. Θέλω να δω ανθρώπους που δεν είναι οι κλασσικοί πολιτικοί. Θέλω ο πολιτικός να προέρχεται μέσα από τη ζωή, να είναι πιο κοντά στον Έλληνα, στα θέλω του, να νιώθει τις αγωνίες του. Να είναι ένα παιδί του λαού. Για μένα, που είμαι και ηθοποιός το πιο εύκολο είναι να κάτσω να διαβάσω  ατελείωτα πράγματα και να αρχίσω να μιλάω με στόμφο πολιτικού ρήτορα. Αυτό μου είναι πολύ εύκολο, όμως αυτό δεν λείπει σε κανένα. Με το πρόεδρο Βασίλη Λεβέντη συναντηθήκαμε και  αποφασίσαμε να πάμε μαζί στις Ευρωεκλογές. Ο Βασίλης Λεβέντης είναι ένας άνθρωπος που έχει βγει σωστός σε ό, τι έχει πει. Είναι πολύ καθαρός, δεν έχουν να τού προσάψουν κάτι, έχει καθαρό μέτωπο. Θέλει το καλό της Ελλάδας και εμένα αυτό με ενδιαφέρει».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Σόμμερ ασχολείται με τα κοινά, καθώς στο παρελθόν έχει θέσει υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου. Τι θα έλεγε όμως σε μια πρόταση για το ελληνικό Κοινοβούλιο;

«Αν μου έλεγαν για τις Εθνικές, δεν θα κατέβαινα. Δεν με ενδιαφέρει. Εγώ θέλω να δώσω τον αγώνα μου στις Βρυξέλλες για το καλύτερο αύριο της χώρας μου».

Τι θα γίνει όμως με την υποκριτική; 

«Ήδη τις εμφανίσεις μου, τις έχω περιορίσει. Έκανα κάποια πράγματα πιο μαζεμένα στο εξωτερικό. Θα εγκαταλείψω την υποκριτική γιατί θέλω ό, τι κάνω, να το κάνω σωστά, οπότε πρέπει να αφοσιωθώ σε αυτό. Όλα μαζί δεν γίνονται! Έχω δώσει τους αγώνες μου σε διάφορα επίπεδα και τώρα θα δώσω σε ένα καινούργιο στίβο μάχης».

Πρωτομαγιά 2021: Για πότε μεταφέρεται ο εορτασμός της – Τι θα γίνει με τις αργίες του Πάσχα
Βασιλακόπουλος για self test: Το αρνητικό έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ψευδές – Δεν μας εξασφαλίζει σε τίποτα
«Θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα», λέει ο μαθητής από τη Θεσσαλονίκη που πήρε υποτροφία στο Yale
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 13 Απριλίου
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 14 Απριλίου
Γουτεμβέργιος: Το Doodle της Google τιμά τον «πατέρα» της τυπογραφίας