Αθήνα

24 oC

ψιχάλες

Κουσουλής για Χατζηνικολάου: Είναι ένας «αντιμνημονιακός συμπαραπλανητής του λαού»

Κουσουλής για Χατζηνικολάου: Είναι ένας «αντιμνημονιακός συμπαραπλανητής του λαού»

Επίθεση εξαπέλυσε ο επικοινωνιολόγος Λευτέρης Κουσούλης εναντίον του Νίκου Χατζηνικολάου, αποκάλόντας τον «αντιμνημονιακό συμπαραπλανητή του λαού», με τον δημοσιογράφο να απαντά μέσω της εφημερίδας του χαρακτηρίζοντάς τον «αυλικό».

Στη διένεξη επενέβη και ο Μανώλης Καψής παίρνοντας θέση υπέρ του Λ.Κουσούλη ο οποίος δήλωσε ότι είναι φίλος του.

Ο Λευτέρης Κουσούλης έγραψε στο Facebook:

Η ιδιοτελής διαστροφή και ο Νίκος Χατζηνικολάου

Ορισμένοι δεν θα καταλάβουν ποτέ τι σημαίνει να ζεις απο την εργασία σου. Ανάμεσά τους και ο Νίκος Χατζηνικολάου. Του δόθηκαν όλα απλόχερα απο τα πρώτα του βήματα Καθυστερημένα ενημερώθηκα οτι η εφημερίδα του της περασμένης Κυριακής, σε σχόλιό της αναφέρεται στο πρόσωπό μου, με δόλια διαστροφική φιλοσοφία. Με σκοπό να με πλήξει. Πρόκειται για την απάντηση του Ν. Χατζηνικολάου σε σχόλιό μου στο διαδίκτυο , που τον αποκαλούσα ''αντιμνημονιακό συμπαραπλανητή του λαού''. Αναφέρεται στην επαγγελματική διαδρομή μου και με αποκαλεί ''αυλικό''. Με παρουσιάζει ως γυρολόγο της εργασίας. Θα του έλεγα οτι πρέπει να ντρέπεται, αλλά δεν συμβιώνει η αλαζονεία με την ντροπή. Εργάζομαι 30 χρόνια στο χώρο της επικοινωνίας και εκατοντάδες ''πελάτες'' με τίμησαν με την συνεργασία τους, μεταξύ των οποίων και δύο Πρωθυπουργοί. Ως υπεύθυνος Τύπου του Δήμου Αθηναίων επι Εβερτ συνέπραξα στον 9,84, όπου εκει ο Ν. Χατζηνικολάου εκλιπαρούσε για διεύρυνση της επιρροής του. Γνωρίζω καλά τις μεθόδους του.

Ετσι με παρουσιάζει να θέλω να μπω στα ''σαλόνια'', ως σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ψεύδεται συνειδητά.

Αυτός θα μιλάει απο τον υψηλό θρόνο της αλαζονείας του, εμείς οι ''κοινοί θνητοί'', θα πορευόμαστε με το ήθος και την αξιοπρέπειά μας, μαχόμενοι διαρκώς και κρατώντας ψηλά τη σημαία που γράφει ''ιερή είναι μόνο η ελευθερία''.

Υ.Γ. Διαθέτοντας 2 εφημερίδες, έναν ρ/σταθμό και με λόγο στην Τηλεόραση θα επιχειρήσει να με βλάψει. Του λέω οτι δεν μπορεί να αγγίξει ούτε τρίχα της κεφαλής μου.

Το πολύ να με αποκαλέσει ''Λευτεράκη'', όταν μονολογεί αντιμνημονιακά στο σταθμό του.

Υ.Γ.2 Λυπάμαι φίλοι μου για την προσωπική αναφορά , αλλά ορισμένα πράγματα είναι αναγκαία.

(πηγή: biznews)

Send this to a friend