Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Ξέσπασε» η Ακρίτα! «Η ανόητη δήλωσή Βαλσάμη περί Τσίπρα δε νομιμοποιεί την κακία αυτόκλητων κριτών κι επικριτών- Το λες και ντροπή»

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία της, αλλά και τον κίνδυνο να χάσει το σπίτι της εκμυστηρεύτηκε η Νόρα Βαλσάμη στην εκπομπή Tatiana Live, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο στήριξε, όπως είπε, αλλά την απογοήτευσε…

«Το σπίτι στη Ραφήνα δεν είναι δικό μου ουσιαστικά, είναι του παιδιού. Είναι ένα στούντιο 50 τμ. δεν είναι σπίτι. Δεν ξέρουμε ακόμα αν το σώσαμε από τον πλειστηριασμό. Ας το πάρουν δεν μας νοιάζει. Δεν ξέρω τι έγινε, αυτά τα ξέρει ο άντρας μου. Μπορεί να είχαμε μικρό δάνειο, αλλά αν το θέλουν ας το φάνε στη μούρη τους. Συγγνώμη μου μιλάω έτσι. Εγώ ήμουν η πρώτη που σήκωσα σημαία για τον κύριο Τσίπρα και είπα ότι βγαίνει ένα αστέρι και «μας την έφερε». Ντροπή του! Κατέστρεψε την Ελλάδα και το λέω δημοσίως τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα προκλήθηκε ένας «χαμός» στο Διαδίκτυο.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή της Έλενας Ακρίτα η οποία με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο facebook ξεσπά ενάντια σε όλους εκείνους που της άσκησαν κριτική για την πολιτική επιλογή της.

«Η Νόρα Βαλσάμη και ο Ερρίκος Ανδρεου χάνουν το σπίτι τους κι όλοι οι ‘καλοί άνθρωποι του Σε Τσουαν’ χύνουν τη χολή τους λες και τους πέφτει λόγος για την ξένη δυστυχία. Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Εδώ μιλάμε για δυο άτομα που από παιδιά δούλεψαν σκυλίσια στον καλλιτεχνικό χώρο. Κι εκείνος ως σκηνοθέτης κι εκείνη ως ηθοποιός. Αν πήραν ενα σπιτάκι να μεγαλώσουν το παιδί τους, το έκαναν με την αξία τους και την σκληρή δουλειά. Ούτε από ρουσφέτια, ούτε από μίζες ούτε από γλειψίματα. Η Βαλσάμη δούλευε επί 30 όλοκληρα χρόνια από τις 6 το πρωί (κινηματογράφος, τηλεόραση) έως μετά τα μεσάνυχτα στο θέατρο. Κι ο άντρας της στους ίδιους ρυθμούς. Δεν τους χαρίστηκε ούτε ένα ευρώ. Η ζωή τους ήταν ήσυχη, χαμηλών τόνων κι αξιοπρεπής όπως και οι ίδιοι. Η όντως ανόητη δήλωσή της Βαλσάμη περί ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα δεν νομιμοποιεί την κακία και την σκληρότητα αυτόκλητων κριτών κι επικριτών. Όμορφες στιγμές μας πρόσφεραν μέσα από τη δουλειά τους, δεν μας σκότωσαν τη μάνα. Το λες και ντροπή. Επιεικώς», ανέφερε η Έλενα Ακρίτα.

Send this to a friend