• Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου
  • 23:34

Αθήνα

12 oC

αραιές νεφώσεις

Κυρανάκης στο TheCaller: Μετά τις 7 Ιουλίου θα επανέρθει η κανονικότητα στη χώρα – Διαφορά ήθους μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα

Συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του TheCaller Κωστή Μοσχολιό εν όψει των εθνικών εκλογών αλλά και στον απόηχο της κάλπης της Κυριακής των Ευρωεκλογών, παραχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του TheCaller Κωστή Μοσχολιό εν όψει των εθνικών εκλογών αλλά και στον απόηχο της κάλπης της Κυριακής των Ευρωεκλογών, παραχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Κάνοντας εν συντομία μια αποτίμηση του αποτελέσματος της Κυριακής, ο κ. Κυρανάκης είπε πως ήταν «αφενός μια τιμωρητική ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ και αφετέρου μια ψήφος επιδοκιμασίας στη ΝΔ», «δουλέψαμε για αυτή τη μεγάλη διαφορά, ο κόσμος άκουσε αυτά που προτείνουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Ταυτόχρονα κάναμε και αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ, τον πλήξαμε με τα επιχειρήματά μας».

«Ερωτηθείς για το αν περιμένει ανάλογο αποτέλεσμα στις εθνικές εκλογές, είπε πως «η ΝΔ μπορεί να πετύχει μεγαλύτερο αποτέλεσμα, όχι τόσο ως προς στη διαφορά, αλλά αν θα πετύχουμε αυτοδυναμία. Με τα σημερινά ποσοστά πετυχαίνουμε αυτοδυναμία. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να πετύχουμε αυτοδυναμία και καλούμε τον λαό να μας δώσει καθαρή εντολή», είπε ο ίδιος και έσπευσε να διευκρινίσει: «Είτε πετύχουμε αυτοδυναμία ή όχι- όπως έχει πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης- θα απευθυνθούμε και σε άλλα κόμματα για συνεργασία».

Παράλληλα, είπε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάθε λόγο να πανηγυρίσει την Κυριακή το βράδυ, όμως αντί να βγει ρεβανσιστικά και αλαζονικά, είπε ότι χρειάζεται σεμνότητα, αυτό δείχνει τη διαφορά ήθους μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι πολίτες βλέπουν δυο ανθρώπους, ένα διαφορετικό είδος πολιτικής και έκφρασης στον δημόσιο λόγο».

Αναφερόμενος, εξάλλου, στις αλλαγές στη Δικαιοσύνη, ο κ. Κυρανάκης έκανε λόγο για «θεσμική εκτροπή και μια διάθεση παραβίασης των θεσμών από τον ΣΥΡΙΖΑ» και όπως τόνισε «μετά τις 7 Ιουλίου όλα αυτά θα τελειώσουν, η κυβέρνηση ΝΔ θα επαναφέρει την κανονικότητα».

Τέλος, ο κ. Κυρανάκης αναφέρθηκε στον εαυτό και τις προθέσεις του, αποφασίζοντας να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Μπήκα στην πολιτική για να αλλάξω πράγματα, δεν μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα από τον καναπέ ή τα social media, κατεβαίνω στην εθνική πολιτική για να εκφράσω την επιθυμία των ανθρώπων που θέλουν ανανέωση».

Send this to a friend