Αθήνα

21 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αθερίδης: Ήμουν ο αλκοολικός που έπινε από το πρωί μπύρες και με τη δύση του ηλίου ένα μπουκάλι ουίσκι

CALLER'S CHOICE

«Ξεσπάθωσε» η σύζυγος Στουρνάρα: Θα αποκαλύψω με στοιχεία τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τις εναντίον μου συκοφαντίες

Αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου σχετικά με πρόσφατη διαρροή εγγράφων από την απόρρητη δικογραφία της Novartis σε κυριακάτικη εφημερίδα, κατέθεσε η Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα.

Η Λίνα Νικολοπούλου, φέρεται ότι ενημέρωσε τον αρμόδιο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ότι κρίνει ότι η διαρροή προήλθε είτε απευθείας από την εισαγγελία Διαφθοράς, είτε από προστατευόμενο μάρτυρα, γεγονός που καθιστά άκυρη την σχετική μαρτυρία.

«Δεν με απασχολεί ο έλεγχος από καμία Αρχή, συμπεριλαμβανομένης και της Εισαγγελίας», αναφέρει μεταξύ άλλων στην αναφορά της η Λίνα Νικολοπούλου.

[inline_article order=”1″]

«Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι για περισσότερα από δύο χρόνια με ελέγχουν επιμόνως, έχοντας προβεί μέχρι και σε κατάσχεση φορολογικών εγγράφων, και ενώ δεν μου ασκείται καμία δίωξη, συνεχώς διαρρέονται δήθεν νέες αποκαλύψεις για να συντηρηθούν μέσω εμού αρνητική δημοσιότητα για τον σύζυγό μου, Γιάννη Στουρνάρα. Δεν πρόκειται για αποκαλύψεις κατ΄αποκλειστικότητα αλλά για λάσπη κατ’ αποκλειστικότητα από τα γνωστά υπόγεια… Δεν πτοούμαι, γνωρίζω ποιοί είναι και πώς λειτουργούν, θα ασκήσω κάθε ένδικο και εξώδικο μέσο που έσω στην διάθεσή μου για να αποκαλύψω με στοιχεία τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψεύδη και τις εναντίον μου συκοφαντίες και θα τα φέρω ενώπιον της Δικαιοσύνης όσο χρόνο κι αν μου πάρει» συμπληρώνει.

Εορτολόγιο: Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 25 Οκτωβρίου
Εορτολόγιο: Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα (Σάββατο 24 Οκτωβρίου)
Κορονοϊός: Παρά τα 882 κρούσματα το ECDC λέει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα επιδημιολογικού φορτίου
Μεγάλος Περίπατος: Τι λένε οι ακτιβιστές που φύτεψαν κάνναβη στις ζαρντινιέρες της Πανεπιστημίου
O Δήμος Ηλιούπολης και το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα παιδιά
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου