• Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου
  • 23:52

Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Λιβανός στο TheCaller: Η θλιβερή κατάσταση της χώρας με τη διακυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου και ο Μητσοτάκης με ώθησαν να κατέβω ξανά υποψήφιος

Στο στούντιο του TheCaller για να μιλήσει στο TheCaller WEB TV, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιος Λιβανός, όπου συνομίλησε με τον αρχισυντάκτη Κωστή Μοσχολιό.

Στο στούντιο του TheCaller για να μιλήσει στο TheCaller WEB TV, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιος Λιβανός, όπου συνομίλησε με τον αρχισυντάκτη Κωστή Μοσχολιό.

Αρχικά, ο κ. Λιβανός ανέφερε γιατί επανέκαμψε στην ενεργό πολιτική, θέτοντας υποψηφιότητα μετά από 10 χρόνια και τις εκλογές του 2009, εξηγώντας ότι «σε ηλικία περίπου 40 ετών έφυγα από την πολιτική για να γυρίσω στην επαγγελματική μου ζωή και στην οικογένειά μου και η απόφασή μου ήταν να μείνω εκτός πολιτικής αλλά αφενός η θλιβερή κατάσταση που έφτασε η χώρα με τη διακυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, αισθανόμενος την ανάγκη να απαλλαγούν τα παιδιά μου από τη χειρότερη κυβέρνηση της νεότερης πολιτικής ιστορίας και ο αφετέρου η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ με ώθησαν να επανακάμψω».

Σύμφωνα με τον κ. Λιβανό, «η υπόσταση του Μητσοτάκη ως πολιτικού αναδείχθηκε μετά την Κυριακή των ευρωεκλογών και πριν την δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών», ενώ-όπως ανέφερε ο ίδιος- «αυτή η καλή εικόνα του κ. Μητσοτάκη έχει πολλαπλασιαστεί».

«Έρχεται από το μέλλον, έχει μια τεχνοκρατική αντίληψη, για να μπορέσει η Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της», επισήμανε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Σπήλιος Λιβανός.

Ο ίδιος μίλησε για «ένα μεγάλο κοινωνικό ρεύμα που ζητάει πολιτική αλλαγή», καλώντας «να αφήσουμε πίσω τα ψέματα, τον φόβο και το σκοτάδι των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Μίλησε για «κοστολογημένο πρόγραμμα της ΝΔ, που έχει αναπτύξει στις Βρυξέλλες, είναι απολύτως διάφανο και το γνωρίζουν οι εταίροι», θεωρώντας πως «δεν θα υπάρξει πρόβλημα» στην εφαρμογή του αναφορικά με τη στάση των εταίρων, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πως «βάζει ψευτοδιλήμματα και προσπαθεί με τρικάκια να μπερδέψει τον κόσμο».

«Δεν πιστεύουμε στην Ελλάδα των επιδομάτων και της φτώχειας», σχολίασε ο Σπήλιος Λιβανός αναφορικά με τα επιδόματα και τις παροχές της κυβέρνησης Τσίπρα, επικαλούμενος το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΝΔ με έμφαση στις επενδύσεις και τη μείωση της γραφειοκρατίας.

Τέλος, υπερτόνισε την ανάγκη να συνδεθεί ο αγροτικός τομέας με την επιχειρηματικότητα, καθώς όπως είπε ο κ. Λιβανός «πρέπει να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο», μίλησε για ένα «συγκεκριμένο και δουλεμένο πρόγραμμα που προσπαθεί να αλλάξει τη μοίρα του αγρότη-παραγωγού και να τον κάνει επιχειρηματία». «Να γίνουν οι ίδιοι έμποροι του δικού τους προϊόντος», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, που ανέπτυξε εν τάχει το σχέδιο δράσης για το Νομό Αιτωλοακαρνανίας, όπου και κατέρχεται υποψήφιος.

Send this to a friend