Αθήνα

25 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ξεσπά μέσα από τις φυλακές η Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Θέλω να πληρώσει για όλα ο σύντροφός μου»

CALLER'S CHOICE

Μαρίνα Πατούλη στο TheCaller: «Έχω πολλά να δώσω στην Αυτοδιοίκηση, είμαι στην αρχή – Ο Γιώργος είναι ο μέντοράς μου»

Η Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη βρέθηκε σήμερα, στην επίσημη πρώτη του Web TV του TheCaller και έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη. 

Η Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη μίλησε για την αυτοδιοικητική της διαδρομή, την υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος στον δήμο Αμαρουσίου, τον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη, την κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά και τις καλόγουστες και κακόγουστες κυρίες που βλέπουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο.

«Η αυτοδιοικητική μου πορεία ξεκίνησε το 2014, όταν εξελέγην πρώτη δημοτική σύμβουλος στον δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης. Η αγάπη μου για τα κοινά είναι αμείωτη, ή μάλλον αυξανόμενη, μου δίνει τεράστια αγάπη, χαρά και εσωτερική πληρότητα», μάς θύμισε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι, Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη.

Η απόσυρση της υποψηφιότητας στον δήμο Αμαρουσίου

Πριν από λίγους μήνες, ωστόσο, η Μαρίνα Πατούλη φάνηκε να μας εκπλήσσει αποφασίζοντας να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στο Μαρούσι, μετά την απόφαση του συζύγου της να διεκδικήσει στις εκλογές της 26ης Μαΐου την Περιφέρεια Αττικής. Λίγες ημέρες αργότερα η ίδια απέσυρε την υποψηφιότητά της, με πολλούς να αναφέρουν ότι το γεγονός προκάλεσε τριγμούς στο γάμο του ζευγαριού.

Η ίδια απάντησε στο TheCaller για το παρασκήνιο αυτής της απόφασης:

«Η απόφασή μου να κατέβω δήμαρχος Αμαρουσίου ήταν συνισταμένη πολλών παραγόντων. Καταρχάς, στο Μαρούσι από το 2006, που κατέβηκε ο σύζυγός μου, ήμασταν συνοδοιπόροι. Εγώ μέσα από έναν αφανή ρόλο, πίσω από τον Γιώργο, όμως, ήμουν δίπλα του σε πολύ σημαντικές στιγμές. Το Μαρούσι μάς αγκάλιασε σαν μία μεγάλη οικογένεια. Οπότε, η συναισθηματική σύνδεση με το Μαρούσι, αλλά και η αποδοχή του κόσμου σε επίπεδο καθημερινότητας, μα και ένας τέτοιος παράγοντας, ότι είμαι εκπαιδευτικός και έχω θητεύσει στα σχολεία του Αμαρουσίου, όπου πάντα οι μαθητές μου ήταν δίπλα μου, ουσιαστικά με ώθησε στο να θέλω να διεκδικήσω την υποψηφιότητα για δήμαρχος στο Μαρούσι. Βεβαίως είχαν γίνει και δημοσκοπήσεις που μου έδιναν πολύ υψηλά ποσοστά. Δεδομένου ότι ο Γιώργος θα πήγαινε σε άλλο επίπεδο, θεώρησα ότι κάθε ενεργός πολίτης και κάθε γυναίκα μπορεί να διεκδικεί τον αυτοδιοικητικό της ρόλο».

Και συνεχίζει: «Δεν ήταν αυτοσκοπός να γίνω δήμαρχος Αμαρουσίου, αλλά κανείς δε μπορεί να μου στερήσει να συμμετέχω στα κοινά και να εκλεγώ δημοτική σύμβουλος με μία έδρα. Κάπως έτσι πήρα την απόφαση να διεκδικήσω τον δήμο Αμαρουσίου».

«Ο Γιώργος είναι ο μέντοράς μου»

Η Μαρίνα Πατούλη δε δίστασε να απαντήσει στην Ειρήνη Αρβανίτη για το πως διαχειρίστηκε τη στήριξη που έδωσε ο σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης σε άλλον δήμαρχο και όχι στην υποψηφιότητα της ίδιας.

«Ο Γιώργος είναι ο μέντοράς μου αυτοδιοικητικά. Μου κόλλησε το «μικρόβιο». Ήξερε την επιθυμία μου, έχει παρακολουθήσει την πορεία μου και με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Λέγομαι Μαρίνα Πατούλη, Πατούλαινα, το έχω αποδεχτεί και το καμαρώνω. Όμως, αυτό δε σημαίνει ότι δεν είμαστε αυθύπαρκτες προσωπικότητες. Σε όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί ως ζευγάρι, πάντα δείχνει σεβασμό στην αυτοδιοικητική μου πορεία. Η προσφορά στα κοινά είναι το οξυγόνο μου. Σίγουρα τον αιφνιδίασε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας. Όμως, εκτιμώντας όλες τις συνιστώσες και τις παραμέτρους σε ένα οικογενειακό προσωπικό επίπεδο, θεώρησα ότι έπρεπε να κάνω ένα βήμα πίσω, όταν εκτίμησα ότι αυτό θα έκανε κακό ή θα μπορούσε να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης στην πορεία την αυτοδιοικητική του Γιώργου, που σήμερα έχει προτεραιότητα», σημείωσε στη συνέντευξή της στο TheCaller η Μαρίνα Πατούλη.

«Όταν είσαι σύντροφος ανθρώπου που ασχολείται με τα κοινά τότε κάνεις θυσίες για την οικογενειακή, προσωπική ζωή. Μία σύζυγος, μία σύντροφος όταν αξιολογεί τις καταστάσεις να κάνει ένα βήμα πίσω», κατέληξε η Μαρίνα Πατούλη.

Οι προτάσεις για την κεντρική πολιτική σκηνή

Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε στο TheCaller ότι έχει δεχθεί προτάσεις για υποψηφιότητά της στην κεντρική πολιτική σκηνή, από διάφορους κομματικούς χώρους. «Επί της παρούσης είμαι αυτοδιοικητικός, είμαι καθηγήτρια φιλόλογος και εστιάζω στην προσφορά μέσα από τις θέσεις αυτές και το κοινωνικό έργο. «Έχω να δώσω ακόμα πολλά στην αυτοδιοίκηση. Είμαι ακόμα στην αρχή».

«Δε μου αρέσει η θυματοποίηση. Θεωρώ ότι κάνω τις επιλογές μου, δείχνω τον πραγματικό μου εαυτό», υπογράμμισε η Μαρίνα Πατούλη για το bullying που έχει δεχθεί για την εμφάνισή της και τις στυλιστικές της επιλογές. «Προσπαθώ να αντεπεξέρχομαι με όλα αυτά με μία καλή διάθεση και αίσθηση του χιούμορ. Εκεί που είμαι αμείλικτη είναι όταν τίθενται ζητήματα που αφορούν το παιδί μου και την οικογένειά μου. Σε επίπεδο επιφανειακό, χαμογελώ. Ποτέ δε σκέφτηκα να κινηθώ νομικά. Εγώ απαντώ με το έργο μου, με τις πράξεις μου και με την επιχειρηματολογία μου». 

Η πιο καλόγουστη στη Βουλή

Η Μαρίνα Πατούλη δεν δίστασε να πει την γνώμη της για τις πιο καλόγουστες και τις πιο κακόγουστες κυρίες της ελληνικής Βουλής. Τα …εύσημα έλαβε η Έλενα Ράπτη! «Διεκδικεί το ρόλο της σε έναν χώρο, όπως είναι η Βουλή, ανδροκρατούμενος».

Γιατί με τον Επαμεινώνδα Γαρδέλη

«Είναι ένας άνθρωπος με μία πορεία πολυετή στην αυτοδιοίκηση. Προέρχεται από μία οικογένεια ιστορική, ο πατέρας του υπήρξε δήμαρχος στο Μαρούσι. Από εκεί και πέρα έχουμε προσανατολισμούς, κοινές κομματικές αφετηρίες, αλλά έχουμε αφήσει στην άκρη τις κομματικές ταυτότητες και κατεβαίνουμε με έναν ανεξάρτητο συνδυασμό ανθρώπων που αγαπούν το Μαρούσι, θέλουν να προσφέρουν στο Μαρούσι, όπου ο σύζυγός μου έχει αφήσει μία πολύτιμη παρακαταθήκη σε πολλά επίπεδα, αυτή θέλουμε να προασπίσουμε και να συνεχίσουμε για να πάει το Μαρούσι ακόμα πιο ψηλά», είπε η Μαρίνα Πατούλη για την επιλογή της να συστρατευτεί με τον υποψήφιο δήμαρχο Επαμεινώνδα Γαρδέλη.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου, Μαρίνας Σταυράκη Πατούλη στο Web TV του TheCaller και την Ειρήνη Αρβανίτη:

Ροή Ειδήσεων

20/09/2021 | 00:07

Κλήρωση Τζόκερ: Που παίχτηκε το τυχερό δελτίο που κερδίζει σχεδόν 60.000 ευρώ

19/09/2021 | 23:50

The Voice: Ο παίκτης που έχασε τον πατέρα του από κορονοϊό – «Ήταν μουσικός – Πιστεύω με ακούει εκεί που είναι»

19/09/2021 | 23:42

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-1: Με γκολ από πέναλτι ο «Δικέφαλος του Βορρά»-Άξιζαν την ισοπαλία οι Αρκάδες

19/09/2021 | 23:36

Λαμία – Ολυμπιακός 1-2 με «καρδιοχτύπι» για τους ερυθρόλευκους! (BINTEO)

19/09/2021 | 23:28

Σύρος: Συνελήφθη διευθυντής σχολείου μετά από μήνυση αρνήτριας μητέρας και καθηγήτριας για «εσχάτη προδοσία»!

19/09/2021 | 23:17

Η ατάκα Τσίπρα για τον Ραντανπλάν που έχει γίνει viral – Τι εννοούσε

19/09/2021 | 23:03

The Voice: Ο παίκτης που ήταν μαζί με Λιανό και Αργυρό στο Fame Story 3! (vid)

19/09/2021 | 22:48

Βίκυ Καγιά: Μόνο ψυχοσωματικά δεν έβγαλα, πένθησα πολύ που έφυγα από το GNTM

19/09/2021 | 22:37

The Voice: O Αργυρός ήθελε να πάρει παίκτρια λέγοντάς της «σε θέλω όπως ο Μίκυ τη Μίνι», αλλά δεν… (vid)

19/09/2021 | 22:11

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ-Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν την Κυριακή 19/09

19/09/2021 | 22:08

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα κινηθεί νομικά κατά του 40χρονου «φίλου» της Έφης-«Δεν τον ξέρει, ένα αίτημα φιλίας δέχθηκε» (vid)

19/09/2021 | 21:51

Πάτρα: «Το παιδί δεν είχε επαφή με το περιβάλλον», λέει ο γιατρός που έτρεξε πρώτος στον 6χρονο μετά το ατύχημα

19/09/2021 | 21:36

Με Γιώργο Ανατολάκη το νέο Survivοr; Ετοιμάζει πρόταση ο Ατζούν – Τι γίνεται με το Survivor All Star

19/09/2021 | 21:18

Κ. Αρσένης: Θα ήθελα μία «συγγνώμη» από τον Παπανδρέου για το δημοψήφισμα που δεν έκανε και για τα Μνημόνια που έφερε

19/09/2021 | 21:10

Καζάκης, Κούβελας, Νικολόπουλος και Τσιτουρίδης ετοιμάζουν κόμμα μετά την «κίνηση των 13»!
Πάτρα: Βίντεο που κόβει την ανάσα με το καρτ να «καρφώνεται» στο σημείο που καθόταν ο 6χρονος
Εφημερίδα «Ηλιοτυπία» – Η Ηλιούπολη Απέκτησε Τη Δική Της Εφημερίδα
Κίνηση αποκατάστασης του efood από εργαζομένους της! «Μακάρι όλοι οι εργοδότες να ήταν σαν της efood»
Η Μάγδα Φύσσα αγκαλιά με την μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου στην πορεία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα
Επίθεση με βιτριόλι: Οργή της Ιωάννας για όσα λέει ο 40χρονος για άλλο τρίτο πρόσωπο (vid)
«Ευλογημένη που αναγνωρίζεται ο τρόπος που μεγάλωσα τα παιδιά μου»: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της Βερόνικα Αντετοκούνμπο