Αθήνα

18 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Λευτέρης Γκιωνάκης: «Έφτασα στο σημείο να πίνω τρία γραμμάρια κοκαΐνη τη μέρα – Είμαι ένα χρόνο καθαρός»

CALLER'S CHOICE

Μάριος Γεωργιάδης στο TheCaller: Αν η Ένωση Κεντρώων ήταν με τη διαπλοκή θα ήταν πιο γρήγορα στη Βουλή

Ο Μάριος Γεωργιάδης, υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθήνας με την Ένωση Κεντρώων μίλησε στη δημοσιογράφο Ευδοκία Λελεδάκη και το TheCaller Web TV. 

«Γενικότερα η Αθήνα έχει μία ανασφάλεια και η ανασφάλεια έγκειται στην κατάσταση διαβίωσης των Ελλήνων πολιτών μέσα στις περιοχές της Αθήνας, που δεν έχει μόνο ειδυλλιακά τοπία. Έχει τα Εξάρχεια, έχει τον Κολωνό… Το δεύτερο είναι η ανεργία. Μας αγκαλιάζουν και μας λένε ότι είμαστε ένα κόμμα που έχει μία υγεία: δεν χρωστάμε δάνεια, δεν έχουμε μπλεχτεί με δάνεια, δεν έχουμε κυβερνήσει βέβαια, γιατί σου λέει ο κόσμος ότι τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει τα χρωστάνε αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Γεωργιάδης.

Ο ίδιος, μάλιστα, σχολίασε ότι «οι αγώνες έχουν δείξει ότι αν ήταν με την διαπλοκή, αν είχε μπλέξει με τα σκάνδαλα θα ήταν πολύ πιο γρήγορα στην ελληνική βουλή, ή θα είχε ακουστεί κάτι για εκείνον και το κόμμα. Πρεσβεύουμε την ειλικρίνεια και την αλήθεια και αυτό αναζητάμε όλα αυτά τα χρόνια». 

Ο Μάριος Γεωργιάδης υποστήριξε την πεποίθησή του ότι η «Ένωση Κεντρώων» θα βρεθεί και πάλι στα έδρανα της Βουλής, κάτι, που δεν φαίνεται στις δημοσκοπήσεις. «Με βάση τις δημοσκοπήσεις η Ένωση Κεντρώων σημειώνει ανοδικά ποσοστά σε σχέση με εκείνα των Ευρωεκλογών, βλέπουμε ο κόσμος να συσπειρώνεται. Στις Ευρωεκλογές ήταν 40 τα κόμματα, ενώ στις εθνικές είναι πολύ λιγότερα».

«Ο λαός δεν θέλει μία μονοκομματική κυβέρνηση και αυτοδύναμη που μας έχει οδηγήσει στην κρίση, παρότι όπως δείχνουν στις δημοσκοπήσεις θα είναι το πρώτο κόμμα», κατέληξε αναφερόμενος στην ΝΔ.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Μάριου Γεωργιάδη στο TheCaller Web TV και την Ευδοκία Λελεδάκη:

Πρωτομαγιά 2021: Για πότε μεταφέρεται ο εορτασμός της – Τι θα γίνει με τις αργίες του Πάσχα
Βασιλακόπουλος για self test: Το αρνητικό έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ψευδές – Δεν μας εξασφαλίζει σε τίποτα
«Θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα», λέει ο μαθητής από τη Θεσσαλονίκη που πήρε υποτροφία στο Yale
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 13 Απριλίου
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 14 Απριλίου
Γουτεμβέργιος: Το Doodle της Google τιμά τον «πατέρα» της τυπογραφίας