Αθήνα

8 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Μαρκουλάκης: «Έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που έχει περάσει από τη χώρα...»

Μια ακόμη εξαιρετική συνέντευξη απέσπασε η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου, για λογαριασμό της Athens Voice που θα προκαλέσει συζητήσεις.

Αυτή τη φορά, απέναντι της βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που μίλησε μέσα σε όλα για την πορεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αλλά και τις εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Στην προηγούμενη συνέντευξή μας, πάλι στην A.V. το 2013, στην ερώτηση εάν θα ήθελες να δοκιμαστεί και ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, μου απάντησες «θα ήθελα πολύ να πιστέψω ότι μπορεί να έρθει και να κάνει κάτι άλλο». Έκανε;

Νομίζω ότι απλά είναι η χειρότερη κυβέρνηση που έχει περάσει ποτέ από τη χώρα –για όσα χρόνια ζω– τη στιγμή μάλιστα που δεν είχε να ανταγωνιστεί μεγαλειώδεις κυβερνήσεις. Απέτυχε οικτρά σε όλα και κυρίως πούλησε ότι ήταν κάτι διαφορετικό. Αυτό ήταν το προδοτικό. Δεν με ενδιαφέρει η κριτική που της έρχεται από αριστερά για το πόσο αριστερή είναι – σαν το αριστερό να είναι κάτι εξ ορισμού καλό και ηθικό. Δεν ισχύει αυτή η συνθήκη. Βασικά είναι μία κυβέρνηση άλλα ντ’ άλλων.

Για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς;

Θα ήθελα κάποιον ο οποίος, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας της ΝΔ, θα μπορούσε να κυβερνήσει μαζί με τη ΝΔ με μία ατζέντα που να ομοιάζει. Και δεν θα ήθελα κανένα λοξοκοίταγμα προς οτιδήποτε άλλο.

Διαβάστε ολόκληρη της συνέντευξη στην Κατερίνα Παναγοπούλου ΕΔΩ

Send this to a friend