• Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου
  • 03:36

Αθήνα

22 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η αρχή και το τέλος του MEGA! Δείτε το πρώτο δελτίο ειδήσεων με την Κανέλλη και το τελευταίο με τη Σαράφογλου το 2016 (ΒΙΝΤΕΟ)

Οριστικό τέλος για το MEGA μετά από 27 χρόνια λειτουργίας. Το Μεγάλο κανάλι θα σταματήσει να εκπέμπει μετά τη σημερινή απόφαση του ΕΣΡ. 

Ειδικότερα, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, με ψήφους 6-3, απέρριψε το υπόμνημα που κατέθεσε το Δ.Σ. της Τηλέτυπος (MEGA) απορρίπτοντας έτσι την αίτησή του να θεωρηθεί το κανάλι μη ενημερωτικό ώστε να συνεχίσει να εκπέμπει σήμα μέχρι και τον πλειοδοτικό διαγωνισμό για τις θεματικές άδειες εθνικής εμβέλειας.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο δελτίο του καναλιού βγήκε στον αέρα τον Νοέμβριο του 1989 με παρουσιάστρια τη Λιάνα Κανέλλη. Δείτε το βίντεο: 

Το τελευταίο του δελτίο της κανονικής λειτουργίας του καναλιού προβλήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 2016 με παρουσιάστρια τη Μαρία Σαράφογλου, ο οποία αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές στο τέλος του μεσημεριανού δελτίου. Ακολούθησαν ορισμένα έκτακτα δελτία από τους εργαζομένους του καναλιού με τις ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι. Ωστόσο, το τελευταίο επίσημο δελτίο ειδήσεων βγήκε στον αέρα το 2016.

Δείτε το βίντεο: