• Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου
  • 08:25

Αθήνα

14 oC

αυξημένες νεφώσεις

MEGA: Επιστρέφουν «Μαύρα Μεσάνυχτα» και «Κάτω Παρτάλι»

Το MEGA επιστρέφει από τον Ιανουάριο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μαζί του κάποιες από τις πιο επιτυχημένες του σειρές.

Το MEGA επιστρέφει από τον Ιανουάριο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μαζί του κάποιες από τις πιο επιτυχημένες του σειρές.

Πιο συγκεκριμένα, τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», είναι μία από τις σειρές που θα δούμε ξανά.

Ο Στέλιος Μάινας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» αποκάλυψε πως δεν είναι απίθανο να δούμε μία δυναμική επιστροφή της σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου.

«Ναι, το τελευταίο επεισόδιο ήταν διφορούμενο, γιατί υπήρχε μια πιθανότητα να συνεχιστεί η σειρά την επόμενη χρονιά. Υπάρχει λοιπόν το ενδεχόμενο να γίνει μια επιστροφή, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα ήμουν σύμφωνος, αν οι συνθήκες θα ήταν κατάλληλες. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος και η Frenzy Film προσέχουν πολύ το υλικό τους και δουλεύουν με κινηματογραφικούς όρους, το ίδιο και οι δύο σεναριογράφοι» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βασίλη Μπουζιώτη για το enikos.gr το πρώτο σίριαλ του Mega που θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τον τρίτο του κύκλο θα είναι το θρυλικό «Κάτω Παρτάλι».

Η τελευταία ίσως τεράστια κωμική επιτυχία του Mega πριν σταματήσει να παράγει μυθοπλασία, σταμάτησε το 2013, την τελευταία χρονιά του Πέτρου Μπούτου στο μεγάλο κανάλι. Ο ίδιος επιστρέφει στο νέο Mega και στόχος του είναι η επιστροφή της σειράς, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του ρεπορτάζ.

Σημειώνεται ότι πρώτα, θα πρέπει να εξοφληθούν οι συντελεστές, αφού τους οφείλονται χρήματα από τον δεύτερο κύκλο, της σειράς.

Send this to a friend