Αθήνα

20 oC

αραιές νεφώσεις

«Άνθρακες ο θησαυρός» με την «ηρωική μετανάστευση» του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Γερμανία- Δεν ισχύει, λέει ο ίδιος

(τελευταία ενημέρωση: 18:50)

Δεν υπάρχει τελικά, καμία «ηρωική μετανάστευση» του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σταθά ως εργάτη στη Γερμανία.

Ο ίδιος πρώην βουλευτής μέσω Facebook διέψευσε το θέμα: «Καλησπέρα φίλοι μου..!!!Φυσικά και δεν ισχύει το δημοσίευμα ότι έχω πάει εργάτης στη Γερμανία...!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα της Βοιωτίας e-hani.blogspot.gr, ο Γ. Σταθάς είχε επισκεφθεί τη Γερμανία πριν από λίγο καιρό και... συμμετείχε στις διαδηλώσεις για τη εργατική Πρωτομαγιά και μάλιστα, φωτογραφήθηκε με διάφορους συναδέλφους του, βιομηχανικούς εργάτες, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του σε εργοστάσια.

Ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας, έχει επιστρέψει και εργάζεται στο εργοστάσιο που δούλευε πριν γίνει βουλευτής, καταστρώνοντας παράλληλα τα σχέδια του για την κάθοδο του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ωστόσο, ένα μέλος της ΛΑΕ είχε έγραψε στο Twitter, ότι ο Γιάννης Σταθάς πλέον ζει και εργάζεται ως βιομηχανικός εργάτης στη Γερμανία.

«Ο σύντροφος μας ο Γιάννης Σταθάς βιομηχανικός εργάτης, μετανάστης στο Βερολίνο, για να τα βγάλει περα ...που να παρατήσουν άλλοι υπουργεία, μισθούς κ βουλευτικές καρέκλες για να βγουν στο μεροκάματο; Θέλει να χεις ψυχή κ την λέξη αξιοπρέπεια να τη γράφεις με τη ζωή σου...» αναφέρει η ανάρτηση.

Send this to a friend