Αθήνα

30 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η απάντηση της Αθήνας στην Τουρκία: Ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και υπεράσπισης κυριαρχίας – Τους αρχηγούς ενημερώνει ο Μητσοτάκης

CALLER'S CHOICE

Άνοιξε μέτωπο με τη NASA o Κουρής για τη μεγαλύτερη ελιά του κόσμου! “Η ελιά στο κτήμα μου είναι η μεγαλύτερη…”

Στο σημείο να αποστείλει επιστολή στη NASA έφτασε ο γνωστός εκδότης της εφημερίδας "Kontra" Γ. Κουρής σχετικά με τη μεγαλύτερη ελιά στον κόσμο!

Στο σημείο να αποστείλει επιστολή στη NASA έφτασε ο γνωστός εκδότης της εφημερίδας “Kontra” Γ. Κουρής σχετικά με τη μεγαλύτερη ελιά στον κόσμο!

[adsense]

Όπως φαίνεται και στο πρωτοσέλιδο στο φύλλο της Kontra είναι ξεκάθαρο! Ο Κουρής είναι σε πόλεμο με τη NASA για μια ελιά. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η NASA πριν από λίγες μέρες έβαλε φωτογραφία της ημέρας την μεγαλύτερη ελιά του κόσμου που βρίσκεται στα Χανιά και έχει περίμετρο 12,5 μέτρα και ηλικία περίπου 2.000 ετών.  Πρόκειται για την περίφημη αρχαία ελιά στις Βούβες.

kouris_nasa3

Σύμφωνα με τον Κουρή, όμως, η NASA κάνει λάθος καθώς η μεγαλύτερη ελιά του πλανήτη βρίσκεται στο κτήμα του εκδότη στην Κεφαλονιά και έχει διάμετρο 16 μέτρα. O εκδότης παραθέτει και σχετικές φωτογραφίες.

kouris_nasa4

Η επιστολή του εκδότη στη NASA 

“ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ!

Η δική μας ελιά έχει περίμετρο 16 μέτρα, 4 ολόκληρα μέτρα μεγαλύτερη περίμετρος από την ελιά που δείξατε προχθές, σαν ίσως την μεγαλύτερη ελιά στον κόσμο που έχει περίμετρο μόνο 12,5 μέτρα.

[adsense]

Αγαπητοί φίλοι

Σεβόμενος και τιμώντας την αξιοπιστία για την τεράστια προσφορά της ΝΑΣΑ στον παγκόσμιο πολιτισμό, θέλω να σας πω ότι στην προχθεσινή σας ανάρτηση που παρουσιάσατε ως την “καλύτερη φωτογραφία της ημέρας στον πλανήτη”, μία τεράστια ελιά, που βρίσκεται στο χωριό Βούβες στα Χανιά Κρήτης, η ηλικία της οποίας από την ανάλυση του κορμού της και δείχνει να είναι τουλάχιστον 2.000 χρόνων, σας στέλνουμε τρεις φωτογραφίες της ελιάς μας που βρίσκεται στην περιοχή της Κρανιάς στο κτήμα Κουρή έξω από το Αργοστόλι της Κεφαλονιάς και έχει περίμετρο 16 μέτρα.

kouris_nasa

Νομίζουμε ότι αξίζει να διορθώσετε το λάθος, που σίγουρα έγινε εν αγνοία σας και σας ευχαριστούμε πολύ.

Σας προσκαλούμε μάλιστα να σας φιλοξενήσουμε στην Κεφαλονιά για να δείτε την πανέμορφη ελιά μας, καθώς και άλλα «περίεργα» γεωλογικά φαινόμενα που συμβαίνουν στο νησί μας, όπως είναι οι περίφημες καταβόθρες στο Αργοστόλι όπου χιλιάδες χρόνια τώρα τεράστιες ποσότητες θάλασσας μπαίνουν σε μία τρύπα στη γη και χάνονται.

Με τιμή

Γιώργος Α. Κουρής”.

Παπαχελάς: Ο Ερντογάν δεν μιλάει με την Μέρκελ ακόμα μέχρι να ολοκληρώσει την επιχείρησή του και να δει τι μπορεί να πετύχει
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου
Βροχή από πεφταστέρια απόψε- Πότε παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά
Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Γεώργιο Παπανδρέου (ΦΩΤΟ)
Αλέξης Παπαχελάς: «Ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού “κατεστημένου” έχει σαπίσει για τα καλά»
Ελλάδα – Τουρκία: Αυτή είναι η ισορροπία των στρατιωτικών δυνάμεων