Αθήνα

18 oC

σποραδικές νεφώσεις

«Μη σε νοιάζει τίποτα, εγώ είμαι εδώ»: Όταν ο Λάκης Λαζόπουλος έμαθε ότι η σύζυγός του, Τασούλα διαγνώστηκε με καρκίνο

Σε θλίψη έχει βυθιστεί από την Πέμπτη η οικογένεια του γνωστού παρουσιαστή και ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου, μετά το χαμό της συζύγου του, Τασούλας Λαζοπούλου.

Σε θλίψη έχει βυθιστεί από την Πέμπτη η οικογένεια του γνωστού παρουσιαστή και ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου, μετά το χαμό της συζύγου του, Τασούλας Λαζοπούλου.

Ο παρουσιαστής, που δεν απασχόλησε ποτέ με την προσωπική του ζωή, παρά μόνο με την δουλειά του βρέθηκε όλο το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα τα τελευταία 3 χρόνια στο πλάι της συζύγου του, που βασανίστηκε και τελικά νικήθηκε από την επάρατη νόσο.

Η Τασούλα Λαζοπούλου σύμφωνα με το Altsantiri.gr, τα τελευταία τρία χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείο «Υγεία» και του επικεφαλής, κ. Αθανασιάδη, δεν κατέστη δυνατόν να βγει νικήτρια. Το τελευταίο διάστημα μεγάλη συμβολή στη θεραπεία της είχε και η ογκολόγος, Αντωνία Διγκλία, που εργάζεται σε ένα από τα δέκα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, στο Chuv της Λοζάνης.

Ο Λάκης Λαζόπουλος λοιπόν, αν και λίγοι το ξέρουν είχε μεγάλη αδυναμία στην γυναίκα του, τη μητέρα της κόρης τους Μαριέλλης.

Όταν η Τασούλα διαγνώστηκε με καρκίνο, ο Λάκης έχασε την γη κάτω από τα πόδια του! «Μην σε νοιάζει τίποτα, εγώ είμαι εδώ», της είπε σύμφωνα με το Youweekly και ορκίστηκε όχι μόνο να καλύψει όλα τα έξοδα νοσηλείας της, αλλά και να παραμείνει στο πλευρό της μέχρι όσο εκείνη τον χρειάζεται.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly και ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος χρειάστηκε στήριξη! «Η μάχη με το θεριό, τον καρκίνο είναι δύσκολη και δεν μπορώ μόνος», είπε στα δικά του πρόσωπα και απευθύνθηκε σε ψυχολόγο!

Δυστυχώς η Τασούλα Λαζοπούλου δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών…

Send this to a friend