Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Μίλτος Κλαπαδάκης στο TheCaller: Το χαμόγελο και το πρόσωπο των ανθρώπων που συναναστρέφομαι καθημερινά βρίσκεται στον Πειραιά

«Γέννημα θρέμμα» Πειραιώτης, ο δικηγόρος Μίλτος Κλαπαδάκης αποφάσισε να κατέλθει για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής».

«Γέννημα θρέμμα» Πειραιώτης, ο δικηγόρος Μίλτος Κλαπαδάκης αποφάσισε να κατέλθει για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής».

Από την αρχή κιόλας της συνέντευξης του στο TheCaller Web TV, ο Μίλτος Κλαπαδάκης κλήθηκε να απαντήσει για το κλίμα που επικρατεί στον Πειραιά μετά τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη με τον ΣΥΡΙΖΑ.  «Για τον κόσμο και τους πολίτες του Πειραιά δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα. Ο Γιάννης Μώραλης είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού με ψυχή τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπήρξε η εμπνευστής του συνδυασμού από το 2014. Για όλα τα άλλα που ακούγονται το λόγο τον έχει η δικαιοσύνη». 

Πρώτη φορά με τον «Πειραιά Νικητή»

Από τα φοιτητικά του χρόνια, ο Μίλτος Κλαπαδάκης ασχολείται με την πολιτική, ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που αποφασίσει να συμμετάσχει ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές. «Έναυσμα για την υποψηφιότητά μου αποτέλεσε η ίδρυση πριν από τέσσερα χρόνια της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πειραιά, που αποτέλεσε αφορμή για να γνωρίσω τον Γιάννη Μώραλη και να μου κάνει την πρόταση».

«Το χαμόγελο και το πρόσωπο των ανθρώπων που συναναστρέφομαι καθημερινά βρίσκεται στον Πειραιά», είπε ο Μίλτος Κλαπαδάκης και συνέχισε: «να θέσω τον εαυτό μου στη βάσανο του λαού του Πειραιά».

Τα έργα στον Πειραιά

Ο Μίλτος Κλαπαδάκης αναφέρθηκε και στα έργα που εκτελούνται στον Πειραιά, αλλά και στις δυσκολίες που συναντά ο εμπορικός κόσμος, σχολιάζοντας: «Η διοίκηση του Γιάννη Μώραλη έχει σκύψει πάνω από τα προβλήματα των επιχειρηματιών του Πειραιά».

Την ίδια ώρα αναφέρθηκε στον Πειραιά ως τελικό προορισμό. «Το να γίνει ο Πειραιάς ως τελικό προορισμός και όχι απλό πέρασμα στην Ακρόπολη, δε θα γίνει ανταγωνιστικά ως προς την Αθήνα. Βλέπαμε τουρίστες με την προσπάθεια που έχει κάνει ο Γιάννης Μώραλης να κρατούν στα χέρια τους χάρτες και να περιπλανιούνται στον Πειραιά και λέγαμε ότι κάτι καλό συμβαίνει. Θέλει πάρα πολύ δουλειά, θέλει να δημιουργηθούν υποδομές. Δρομολογείται η δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων τεσσάρων και πέντε αστέρων». 

Κινητήριος δύναμη η κόρη του

Τα απλά καθημερινά προβλήματα του Πειραιά άρχισαν να γίνονται για τον Μίλτο Καλπαδάκη πιο διακριτά όταν γεννήθηκε η κόρη του Εμμανουέλα, που σήμερα είναι 3 ετών. Τότε συνειδητοποίησε πόσο δύσκολο είναι να τσουλήσει το καρότσι της κόρης του, να δει την κατάσταση που επικρατεί στις παιδικές χαρές.

«Είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε προς κάθε κατεύθυνση και από όποιο μετερίζι μάς διαλέξει ο ελληνικός λαός», κατέληξε.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Μίλτου Κλαπαδάκη στο TheCaller Web TV και την Τόνια Ζαραβέλα:

Send this to a friend