Αθήνα

11 oC

ψιχάλες μικρής έντασης

Μισέντου στο TheCaller: Στόχος του Κινήματος Αλλαγής πρέπει να είναι η διακυβέρνηση στις επόμενες εκλογές

Το στέλεχος της ΕΔΕΜ και υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών Μαρία Μισέντου μίλησε στην κάμερα του TheCaller WEB TV.

Το στέλεχος της ΕΔΕΜ και υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών Μαρία Μισέντου μίλησε στην κάμερα του TheCaller WEB TV.

Αρχικά, η Μαρία Μισέντου είπε πως είναι μόλις 25 ετών, ότι προέρχεται από την ΕΔΕΜ, που είναι στα ιδρυτικά κόμματα του Κινήματος Αλλαγής, για να σημειώσει πως «επιλέξαμε το Κίνημα Αλλαγής, γιατί είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που επικαλείται την πρόοδο μέσα από πράξεις, όπως αυτή της διεύρυνσης».

Σύμφωνα με την υποψήφια βουλευτή, «το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα κόμμα που μιλάει για το μέλλον, έχοντας κάνει την αυτοκριτική του», ενώ απαντώντας σε όσους κατακρίνουν το ΠΑΣΟΚ, σχολίασε πως «με το ΠΑΣΟΚ συνοδεύτηκε η καλύτερη περίοδο ευζωίας του Έλληνα πολίτη», για να αναφέρει πως «η επιλεκτική μνήμη δεν είναι ένα ορθό μέσο αξιολόγησης του παρελθόντος».

Όπως επισήμανε η Μαρία Μισέντου «στόχος μας δεν είναι τόσο το διψήφιο ποσοστό όσο η διακυβέρνηση στις επόμενες εκλογές» και τόνισε πως «οφείλουμε όλοι να συνταχθούμε με τη Φώφη Γεννηματά».

«Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου δεν θα μας κάμψει, πάντα θα υπάρχει και επόμενη ευκαιρία», σχολίασε η ίδια, προτού αναφερθεί στην εκλογική της περιφέρεια και τα πλεονεκτήματά της.

Μιλώντας για τους νέους, είπε ότι δεν είναι ούτε αδιάφοροι, ούτε απαθείς και ανέλυσε το πρόβλημα της μη ενασχόλησης των νέων με την Πολιτική, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ωθούμε τους νέους να βολεύονται, να μην ενδιαφέρονται για τα κοινά και εκπαιδεύουμε μια ολόκληρη γενιά να αποστρέφεται την πρόοδο.

Εν συνεχεία, μίλησε για τον εαυτό της και την καταγωγή της, τις σπουδές της, τα ενδιαφέροντά της, αλλά και το επάγγελμά της, προτού κλείσει αναφέροντας πως με την ενασχόλησή της με την πολιτική ήθελε να στείλει ένα μήνυμα ότι βάζει τέλος στην αδράνεια και τη μιζέρια.

Send this to a friend