• Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου
  • 21:53

Αθήνα

7 oC

αυξημένες νεφώσεις

«Ένιωθα τα δόντια τους να βυθίζονται στο χέρι μου»: Μοντέλο είχε τη φαεινή ιδέα να μπει στη θάλασσα με καρχαρίες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Παραλίγο να χάσει τη ζωή της με την απερισκεψία(;) της να βουτήξει σε νερά όπου κολυμπούσαν καρχαρίες στις Μπαχάμες ένα μοντέλο από την Καλιφόρνια.

Ο λόγος για την 19χρονη Καταρίνα Ζαρούτσκι, που είπε ότι άκουσε ντόπιους να λένε ότι είναι διασκεδαστικό το κολύμπι με καρχαρίες- «νοσοκόμους», ένα είδος που θεωρείται γενικώς ακίνδυνο κι όταν είδε μερικούς ανοικτά της νήσου Στάνιελ Κλέι βούτηξε στα νερά.

Μόνον που η «πρωτόγνωρη εμπειρία» που περίμενε εξελίχθηκε σε εφιάλτη, όταν ένας από τους καρχαρίες, μήκους ενάμιση μέτρου περίπου, τη δάγκωσε στο χέρι και την τράβηξε κάτω από το νερό.

«Έβαλε τον καρπό μου στο στόμα του κι ένιωθα τα δόντια του να βυθίζονται στο χέρι μου», είπε στο NBC News η κοπέλα, που σπουδάζει νοσηλευτική στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι.

Αφού απελευθέρωσε το χέρι της, η κοπέλα κολύμπησε έντρομη μέχρι την ακτή και πήγε σε τοπική κλινική για τις πρώτες βοήθειες και από εκεί στη Φλόριντα για περαιτέρω θεραπεία, όταν έμαθε ότι κινδυνεύει να μολυνθεί το τραύμα της από το δάγκωμα του καρχαρία.

Ο ιδιοκτήτης της μαρίνας στη συγκεκριμένη παραλία, είπε πάντως, ότι κοντά στο σημείο όπου κολυμπούσε το μοντέλο, υπάρχει μια πινακίδα που προειδοποιεί για επιθέσεις από καρχαρίες.

Τις φωτογραφίες από το συμβάν τράβηξε ο πατέρας του φίλου της και προκαλούν σοκ. Σε μια απ’ αυτές διακρίνεται η 19χρονη να κολυμπά ανάσκελα με τα χέρια απλωμένα περικυκλωμένη από μερικούς καρχαρίες νοσοκόμους.

Μια άλλη καταγράφει τη σκηνή της επίθεσης και μια τρίτη δείχνει  την κοπέλα να κρατά το ματωμένο χέρι της έξω από το νερό για να μην προσελκύσει κι άλλα σαρκοβόρα κήτη.

Send this to a friend