• Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου
  • 14:29

Αθήνα

10 oC

αραιές νεφώσεις

«Χειμαρρώδες ξέσπασμα» Μπέζου! «Θα προβοκάρω όλους τους ανόητους, αγράμματους και ξερόλες» (vid)

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και εξήγησε γιατί αντέδρασε με έντονο τρόπο πρόσφατα μετά από ερώτηση δημοσιογράφων.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης που έδωσε ο Γιάννης Μπέζος:

Έγινε χαμός στην πρεμιέρα όταν είπες στους δημοσιογράφους: «Δεν απαντάω σε αγράμματους». Τι σε ενόχλησε; Που σε ρώτησαν για την κόρη σου;

«Δεν απευθύνθηκα στον δημοσιογράφο. Γενικότερα δεν συνομιλώ με ανθρώπους με τους οποίους δεν έχω να πω κάτι. όχι μόνο από τον Τύπο. Γενικότερα με ανθρώπους που δεν εκτιμώ δεν έχω να πω τίποτα. Δεν θα μπω σε συζητήσεις με αδιάφορους και ανύπαρκτους. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν απευθυνόμουν στον άνθρωπο. Στη δημοσιογραφία γενικά. Δεν μπορώ να απαντώ στον κάθε ανόητο και αγράμματο».

Σε ενόχλησε που έγραψαν για την κόρη σου και την παράσταση όπου παίζει;

«Με ενοχλεί ότι εκμεταλλεύονται το όνομα για να πουλήσουν 5 φύλλα τα οποία είναι ελεεινά και τρισάθλια. Δεν παθαίνουν τίποτα ούτε η κόρη μου ούτε εγώ, απλώς πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα».

Σε πειράζει που είσαι παρεξηγημένος; Κάποιοι πιστεύουν ότι είσαι κακός, απότομος, αγενής κ.α.

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Για αυτούς που νομίζουν ότι είμαι απότομος και αγενής θα παραμείνω απότομος και αγενής. Για τους υπόλοιπους θα παραμείνω αυτό που είμαι. Εξαρτάται ο καθένας πως αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Για να ορίσεις τον αγενή πρέπει να ορίσεις πρώτα τον ευγενή. Ευγενής τέτοιου είδους που θέλουν δεν είμαι. Άρα θα παραμείνω για αυτούς αγενής και είμαι πάρα πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, μα καθόλου. Θα γίνω χειρότερος από ό,τι ήμουν».

Για ποιο λόγο;

«Γιατί θα τους προβοκάρω όλους τους ανόητους και τους αγράμματος και τους ξερόλες, διότι το παιχνίδι θα το ορίζω εγώ στον εαυτό μου και όχι οι άλλοι».

Send this to a friend