Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Μπογδάνος στο TheCaller: Είμαι ο αγαπημένος στόχος των πληρωμένων "μισθοφόρων" του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ - Ζητώ τον 4ο σταυρό των Νεοδημοκρατών

«Χείμαρρος» ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε στην Ειρήνη Αρβανίτη και το TheCaller για το TheCaller WEB TV σε μια συνέντευξη και πέρα από την Πολιτική.

«Χείμαρρος» ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε στην Ειρήνη Αρβανίτη και το TheCaller για το TheCaller WEB TV σε μια συνέντευξη και πέρα από την Πολιτική.

Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υπερτόνισε την έλλειψη σεβασμού που υπάρχει τόσο στην κοινωνία όσο και στο πολιτικό σύστημα που εκφράζεται τόσο μέσω της περιβολής όσο και μέσω των συμπεριφορών, αναφέροντας χαρακτηριστικό παράδειγμα από τη Βουλή.

Όπως είπε ο ίδιος, "αν φανταζόμουν τον εαυτό μου υποψήφιο με κάποιο κόμμα αυτό ήταν η ΝΔ, ήμασταν με τα μπλε σημαιάκια στην Ελλάδα του '80 και του '90".

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υποστήριξε πως από μικρός είχε το μικρόβιο ενασχόλησης με τα κοινά, χαρακτηρίζοντας "ψώνιο" την ενασχόληση με την Πολιτική.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, "το 2012 έγινε εναντίον μου δολοφονική επίθεση στα Εξάρχεια, αν δεν με είχαν σώσει οι άνδρες της Αστυνομίας δεν ξέρω και εγώ τι θα είχε συμβεί".

"Είναι ο καιρός που ανεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με δολοφονίες χαρακτήρων και με το αναρχομπαχαλιστάν ", όπως είπε ο ίδιος και συνεχίζει: "Έχω προειδοποιήσει από το 2013 ότι ο Τσίπρας είναι τεράστιος απατεώνας και θα είναι εθνοολετήρας και καταστροφέας... Ο ΣΚΑΪ δεν το καταλαβαίνει και παίζει πολύ ΣΥΡΙΖΑ, Μπαλάφες και λοιπούς εμείς τους βγάλαμε".

Παράλληλα, όπως υποστήριξε ο ίδιος "το σημείο καμπής για ενασχόληση με την Πολιτική ήταν όταν ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ετοιμάζεται για αρχηγός της ΝΔ. Τότε σκέφτηκα πως ίσως τα όνειρα που έχω για τον τόπο γίνουν πραγματικότητα με αυτόν τον άνθρωπο".

Στη συνέχεια έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα τη "νομιμότητα και ασφάλεια στην Α' Αθηνών", λέγοντας παράλληλα πως είναι παιδί της αστικής φιλελεύθερης δημοκρατίας.

"Βάζω την καρδιά μου, βάζω τη ψυχή μου, αλλά ζητώ και τη ψήφο των πολιτών, συγκεκριμένα ζητώ την 4η ψήφο, τον 4ο σταυρό των Νεοδημοκρατών και Νεοδημοκρατισσών, δώστε μου την ευκαιρία να δείξω πως είμαι ταγμένος σε αυτόν τον στόχο", επισήμανε ο ίδιος.

Συν τοις άλλοις, ισχυρίστηκε πως είναι "ο αγαπημένος στόχος των πληρωμένων μισθοφόρων του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ".

Μιλώντας για τους γονείς του, είπε: "Ο πατέρας μου είναι 83 ετών και μένει στην πλατεία Βικτωρίας, η μητέρα μου έχει αναλάβει τη διοργάνωση του γάμου στη Νάξο αυτή την περίοδο...".

Για τον αδερφό του είπε: "Ο Δημήτρης είναι η καλύτερη περίπτωση Μπογδάνου, είναι ένας φοβερός τύπος, μια ιδιοφυΐα και του ζητώ συγγνώμη γιατί δεν του αξίζει να τον ταυτίζουν με μένα...".

Εξάλλου, μίλησε για τον γάμο του και την- σε λίγο καιρό- σύζυγό του, καθώς και για το μυστήριο και το γλέντι που θα γίνει στη Νάξο εν μέσω προεκλογικής περιόδου, ενώ είπε πως θα ήθελε πάρα πολύ να γίνει μπαμπάς.

Send this to a friend