Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Μπογδάνος στο TheCaller: Θα ήθελα να δώ τον Χρήστο Χωμενίδη Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του TheCaller και τον Αιμίλιο Περδικάρη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα, όπως φυσικά τη Novartis, τη Νέα Δημοκρατία, τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα ήθελε καθώς και πολλά άλλα.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του TheCaller και τον Αιμίλιο Περδικάρη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα, όπως φυσικά τη Novartis, τη Νέα Δημοκρατία, τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα ήθελε καθώς και πολλά άλλα.

Όπως είπε αρχικά για την υπόθεση της Novartis, αποδέχθηκε πως υπάρχει διεθνές σκάνδαλο Novartis, με εμπλεκόμενους γιατρούς και το διαχώρισε με αυτό που έγινε σε εγχώριο επίπεδο και τη στοχοποίηση πρώην πρωθυπουργού και πρώην υπουργών, ενώ σχετικά με το ότι δεν είναι στο «κάδρο» ευθυνών και ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Μπογδάνος υποστήριξε πως «δεν πρόκειται εδώ πέρα να ξεκινήσουμε ένα κυνήγι μαγισσών και να κυνηγάμε τον Τσίπρα, δεν θέλουμε να τινάξουμε το κοινωνικό και πολιτικό σκηνικό στον αέρα και να διχάσουμε τον κόσμο».

«Ανατριχιαστικά κακή η συμφωνία των Πρεσπών»

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε «ανατριχιαστικά κακή» τη συμφωνία των Πρεσπών και είπε πως «είμαστε πολιτισμική υπερδύναμη και μπορούσαμε να την παλέψουμε καλύτερα τη συμφωνία».

Κατά τα άλλα, αναφερόμενος στα της ΝΔ, είπε πως «κάτω από τη σημαία της ΝΔ που κρατάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνασπίζεται αρμονικά το Κέντρο με τη Δεξιά», ενώ ερωτηθείς αν φοβάται το ενδεχόμενο να σπάσει αυτή η αρμονία, όταν θα υπάρξουν διαφορετικές γνώμες, απάντησε: «Εμπιστεύομαι την ευφυΐα των συναδέλφων μου στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο». Μάλιστα, όπως είπε ο «φιλελευθερισμός δίνει λύσεις στα πάντα».

«Θα ήθελα να κάνουμε την έκπληξη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ήταν οι απαντήσεις που έδωσε για τα πρόσωπα, που πιστεύει ότι θα μπορούσαν να είναι ένα από αυτά ο εκλεκτός για Πρόεδρος της Δημοκρατίας: «Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα ήταν καλή υποψηφιότητα, όπως και ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Έχουν τα στοιχεία εκείνα που απαιτούνται για τη θέση… αλλά προσωπικά θα ήθελα να κάνουμε την έκπληξη και να δούμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ ή τον Τίτο Πατρίκιο. Θα ήθελα βέβαια να δω τον Χρήστο Χωμενίδη και το λέω πρώτη φορά σε συνέντευξη. Είναι ένας άνθρωπος ολιστικής αξιοσύνης, είναι άξιος σε όλα του, συνθέτει μια αριστερογενή καταγωγή με μια απολύτως αστική φιλοευρωπαϊκή στάση και πορεία». «Αυτό όμως είναι μια προσωπική σκέψη…», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Εξάλλου, εκφράζοντας τη γνώμη του και για τα αθλητικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, δήλωσε βαθιά πονεμένος Παναθηναϊκός, λέγοντας πως «δεν αξίζει σε αυτόν τον κόσμο του Παναθηναϊκού αυτό που περνάει».

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα του ΚΙΝΑΛ, λέγοντας πως «δεν είναι παρακολούθημα κανενός και ευχήθηκε «κάθε καλό γιατί θα μπορούσε να είναι και χρήσιμο κοινοβουλευτικά». Ειδικότερα, όπως σχολίασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, «στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ μια ιστορία με εκφράζει, η ανάμνησή μου δηλαδή που έλεγα μικρός ‘’ζω για τον καιρό που δεν θα υπάρχει πια ΠΑΣΟΚ’’, και τελικά ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι χειρότερο, οπότε τρόπον τινά μου λείπει το ΠΑΣΟΚ».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο TheCaller Web TV και τον Αιμίλιο Περδικάρη:

Send this to a friend