Αθήνα

28 oC

ελαφρές νεφώσεις

Μυρσίνη Λοΐζου για το tweet που προκάλεσε σάλο: Ήταν ένα γλωσσικό ατόπημα- Είχα ζητήσει συγγνώμη

Μετά τον σάλο που προκάλεσε το παλαιότερο tweet της για τα θύματα του Σάββα Ξηρού, η Μυρσίνη Λοΐζου απαντά μέσω facebook στην κριτική που δέχθηκε.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε το παλαιότερο tweet της για τα θύματα του Σάββα Ξηρού, η Μυρσίνη Λοΐζου απαντά μέσω facebook στην κριτική που δέχθηκε.

Στην απάντησή της, η Μυρσίνη Λοΐζου επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για ζήτημα μικροπολιτικής και για την «ψευδαίσθηση της προφορικότητας» των social media που την οδήγησε στο «γλωσσικό ατόπημα».

Υπενθυμίζεται ότι στο tweet της, τότε, η Μυρσίνη Λοΐζου ανέφερε: «Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη, ηλίθιε Πανούση».

Όλη η ανάρτηση της Μυρσίνης Λοΐζου έχει ως εξής

Λυπάμαι που η πολιτική αντιπαράθεση για τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας από ένα ζήτημα μικροπολιτικής.

Σε κάθε περίπτωση, η ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με οδήγησε πριν αρκετά χρόνια σε ένα γλωσσικό ατόπημα στο Twitter.

Φαίνεται ότι ενώ κάποιοι ήταν εξαιρετικά πρόθυμοι να συγκρατήσουν το λάθος μου, απέφυγαν αντίστοιχα να συγκρατήσουν την δημόσια συγγνώμη που είχα εκφράσει ήδη από τότε.

Ας ελπίσουμε ότι ο προεκλογικός διάλογος από εδώ και πέρα θα κινηθεί σε επίπεδο Αρχών και πολιτικών για το μέλλον της χώρας μου μέσα σε μια πιο κοινωνική Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

Send this to a friend