Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αποκάλυψη Χατζηνάσιου για Μητροπάνο: Αρνήθηκα να δουλέψω μαζί του αν δεν έκανε αποχή από ποτό και τσιγάρο

CALLER'S CHOICE

«Να μιλάτε λιγότερο! Οι δημοσιογράφοι πρέπει να ακούνε, όχι να μιλάνε»: Εριστικός Στέλιος Παππάς στην ΕΡΤ3 (vid)

Εριστικός ο πατέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, Στέλιος, που είναι και πρόεδρος του ΟΑΣΘ επέπληξε τους δημοσιογράφους της εκπομπής «Καθημερινά κι απλά» της ΕΡΤ3...

Εριστικός ο πατέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, Στέλιος, που είναι και πρόεδρος του ΟΑΣΘ επέπληξε τους δημοσιογράφους της εκπομπής «Καθημερινά κι απλά» της ΕΡΤ3 Έλσα Ποιμενίδου και Χάρη Αρβανιτίδη.

Ο κ.Παππάς, ο οποίος επισκέφθηκε την ΕΛΒΟ, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την κατάσταση και τον αριθμό των λεωφορείων που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη, πρόβλημα το οποίο ταλανίζει την κοινωνία της Θεσσαλονίκης τους τελευταίους μήνες, ενώ ακολούθησε «μίνι» λογομαχία μεταξύ των δύο πλευρών.

«Δεν πρέπει να μιλάνε οι δημοσιογράφοι, δεν είναι αλήθεια αυτό που λέτε», τόνισε ο κ.Παππάς τονίζοντας ότι οι δημοσιογράφοι της εκπομπής κάνουν ερμηνείες και πρόσθεσε ότι «οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να ακούνε, να ερευνούν και μετά να κάνουν τις ερωτήσεις τους».

Από την πλευρά του ο κ. Αρβανιτίδης προσκάλεσε τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ να έρθει στο στούντιο της ΕΡΤ3, προκειμένου να κάνουν «μια συζήτηση, πρώτον χωρίς καθυστέρηση ήχου και δεύτερο σε μια συζήτηση στην οποία θα μας επιτρέπετε να ρωτάμε», κάτι το οποίο εξόργισε τον κ. Παππά ο οποίος απάντησε «Μη με προσβάλλετε. Εγώ σας επιτρέπω να ρωτάτε, αλλά πρέπει και εσείς να ξέρετε ότι πρέπει οι δημοσιογράφοι να ερευνούν σε βάθος αλλιώς θα πήξουμε από fakenews».

«Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Σε δύο μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας και Θράκης», ήταν η απάντηση του κ.Αρβανιτίδη.

«Δεν κατάλαβα, εσείς είσαστε εκτός κριτικής; Και αν είσαστε μέλη της Ένωσης Συντακτών και εγώ είμαι πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Και λοιπόν;», κατέληξε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ.

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: Έλεγχος των εμβολίων από επιστημονική ομάδα της Εκκλησίας
Ακρίτα σε Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Σέβομαι τον Μίκη- Δεν επανέρχομαι! Εκτός αν προκληθώ…»
Συγκλονιστική virtual περιήγηση στα στρατόπεδα του Άουσβιτς
Νέο ξέσπασμα Μαργαρίτας Θεοδωράκη! «Η προστυχιά σας ξεπέρασε κάθε όριο! Πάνε να πεθάνουν τον πατέρα μου»
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου
Μόσιαλος για εμβόλιο Οξφόρδης: Μπορεί να έχει μέχρι και 90% αποτελεσματικότητα