Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Νέλλη Παπαχελά στο TheCaller: Καταστροφική η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Μονόδρομος η υπερψήφιση του Κινήματος Αλλαγής

Στην κάμερα του TheCaller WEB TV και στον αρχισυντάκτη του TheCaller Κωστή Μοσχολιό μίλησε η υποψήφια βουλευτής Α’ Αθήνας με το Κίνημα Αλλαγής και Αντιδήμαρχος Αθηναίων Νέλλη Παπαχελά.

Στην κάμερα του TheCaller WEB TV και στον αρχισυντάκτη του TheCaller Κωστή Μοσχολιό μίλησε η υποψήφια βουλευτής Α’ Αθήνας με το Κίνημα Αλλαγής και Αντιδήμαρχος Αθηναίων Νέλλη Παπαχελά.

Η κα Παπαχελά που ήταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, όπου κατετάγη πρώτη αναπληρωματική δημοτική σύμβουλος εξήγησε- αρχικά- την απόφασή της να κατέλθει υποψήφια στις εθνικές εκλογές.

Έκανε λόγο για «σημαντικές εκλογές για τη χώρα, φαίνεται ότι χάνει τη μάχη ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από μια καταστροφική διακυβέρνηση», όπως επισήμανε, για να ψέξει στη συνέχεια και τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας πως «παρά το κεντρώο προφίλ του αρχηγού του κ. Μητσοτάκη ο λόγος που εκφωνείται από τα στελέχη της ΝΔ δεν προδιαθέτει για κάτι καλό την επόμενη μέρα».

Η κα Παπαχελά έθεσε ως στόχο το διψήφιο ποσοστό, και είναι εφικτό, όπως είπε, για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως «σε κάθε περίπτωση, αυτό που φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις είναι ότι τουλάχιστον θα κρατήσουμε το ποσοστό που λάβαμε στις ευρωεκλογές».

Σύμφωνα με την ίδια, «είναι φυσιολογική ακόμα και μια μικρή πτώση των ποσοστών του ΚΙΝΑΛ, λόγω της συμπίεσης από τα δυο μεγάλα κόμματα και της πόλωσης εν όψει εκλογών».

Η Νέλλη Παπαχελά ανέφερε πως «είναι μονόδρομος η υπερψήφιση του Κινήματος Αλλαγής», ενώ- αφού εξήρε τον Ευάγγελο Βενιζέλο- εκτίμησε πως «δεν θα κοστίσει η αποχώρησή του από το ΚΙΝΑΛ».

Σύμφωνα με την ίδια, «η παρουσία Καμίνη στην πρώτη θέση και του Θόδωρου Μαργαρίτη στην 2η θέση σηματοδοτούν τη διεύρυνση. Ήταν μια εξαιρετική επιλογή της προέδρου ο κ. Καμίνης, γύρισε όλη τη χώρα και βοήθησε το Κίνημα Αλλαγής».

Όσον αφορά στην επόμενη μέρα, μετά τις εκλογές, η Νέλλη Παπαχελά είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη και δεν θα επιτρέψουμε να πάμε σε εκλογές με απλή αναλογική, αλλά δεν είναι και απαραίτητο να συμμετάσχουμε σε μια κυβέρνηση συνεργασίας με τη ΝΔ, που δεν έχουμε πολλά κοινά ιδεολογικά χαρακτηριστικά».

Η κα Παπαχελά επισήμανε πως δεν θεωρεί κεντροαριστερό κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «είναι ένα περίεργο συνονθύλευμα ανθρώπων και με ακροδεξιά στοιχεία μέσα, που είναι κιόλας υποψήφιοι».

Παράλληλα, υποστήριξε πως «έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να μιλήσουμε για σύγκλιση ΚΙΝΑΛ - ΣΥΡΙΖΑ», για να καταλήξει με το μήνυμά της στους ψηφοφόρους: «Πέρασα από πολλές διαφορετικές θέσεις στον δήμο Αθηναίων, την ξέρω καλά την Αθήνα, ξέρω τα προβλήματά της και μπορώ να συμβάλλω σε λύση», είπε η ίδια, καλώντας τους ψηφοφόρους «να προτιμήσουν νέα πρόσωπα στην πολιτική, όχι απαραίτητα ηλικιακά».

Send this to a friend