Αθήνα

24 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

(ΒΙΝΤΕΟ) Ατύχημα σοκ στον ποδηλατικό γύρο της Πολωνίας – Σε κώμα 23χρονος ποδηλάτης

CALLER'S CHOICE

Νόνη Δούνια: «Έκανα επέμβαση επιδιόρθωσης βαλβίδας καρδιάς»- Η βουλευτής μιλά πρώτη φορά για το χειρουργείο

Η Νόνη Δούνια, βουλευτής της Α’ Πειραιά και Νήσων, μίλησε για πρώτη φορά για το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη πριν από λίγες εβδομάδες στην Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Δείτε επίσης

Μενεγάκη- Παντζόπουλος: Μαζεύουν τα «κομμάτια» τους μετά τη θεομηνία στην Άνδρο (ΦΩΤΟ)
Πλάτων Συναδινός: Ο 96χρονος Έλληνας βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου συγκίνησε στο Ελ Αλαμέιν

Η Νόνη Δούνια αποκάλυψε την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη, τονίζοντας ότι η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη. «Αντιμετώπιζα ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας και υπερβλήθην σε μία προγραμματισμένη επέμβαση επιδιόρθωσης βαλβίδας καρδιάς. Οι ιατροί έκαναν άριστα τη δουλειά τους και όλα, ευτυχώς, πήγαν καλά. Έχω ήδη επιστρέφει στα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα και στην καθημερινότητα». 

Την ίδια ώρα, η Νόνη Δούνια, αποκάλυψε αν φοβήθηκε για την επέμβαση. «Η συγκεκριμένη επέμβαση, στην οποία υπεβλήθηκα, είναι σοβαρή, όπως άλλωστε, και κάθε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, καθώς ως άνθρωπος έχω πίστη και είμαι φύσει αισιόδοξη, ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πήγαιναν κατ’ ευχήν. Δεν φοβήθηκα στιγμή ότι κάτι δεν θα πήγαινε καλά». 

Όπως αποκάλυψε η Νόνη Δούνια, δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν κάποιο πρόβλημα υγείας. «Σε ένα καθιερωμένο ιατρικό τσεκ-απ εντοπίστηκε το εν λόγω πρόβλημα και προγραμματίσαμε με τον γιατρό μου την επέμβαση, όπως έπρεπε να κάνουμε». 

Η βουλευτής αποκάλυψε, μάλιστα, και πως αντιμετώπισαν τη μικρή της περιπέτεια τα παιδιά της. «Τα παιδιά μου αντιμετώπισαν το πρόβλημα αυτό όπως ακριβώς ήθελα και όπως τους το μετέφερα εγώ… Χαλαρά, χωρίς φόβο, με δύναμη και χιούμορ. Κατά τις ημέρες της νοσηλείας μου ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμά τους, τις σχολικές και εξωσχολικές δραστηριότητές τους και, γενικά, δεν διαταράχθηκε καθόλου η ζωή τους», είπε η Νόνη Δούνια στην Σάσα Σταμάτη.

Η Νόνη Δούνια θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν αντιμετώπισε την κατάσταση ως κάτι που χρήζει συμπαράστασης. «Ήταν για μένα κάτι το διαδικαστικό, μια εκκρεμότητα που έπρεπε να τελειώσει. Δεν το δραματοποίησα, ούτε του έδωσα μεγαλύτερη διάσταση από αυτό που αντικειμενικά ήταν», κατέληξε η όμορφη βουλευτής.

Εορτολόγιο: Ποια σπάνια ονόματα γιορτάζουν σήμερα
Φίλης: Συμφωνία που διεμβολίζει το τουρκολιβυκό σύμφωνο, γιατί το επικαλύπτει!
Κωσταράκος: Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για την συμφωνία με την Αίγυπτο, αλλά…
Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε Αμερικανούς Πολίτες: Ξανασκεφτείτε το ταξίδι στην Ελλάδα
Ιγνατίου: Η Τουρκία δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια – Μπορεί να οδηγηθούμε σε μείζονα κρίση
Έλενα Ακρίτα: Όποιος πιστεύει ότι η μάσκα είναι συνωμοσία του Μπιλ Γκειτς κι ενός κουμπάρου του…