Αθήνα

13 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αποκάλυψη Καρσιώτη για δολοφονία Καραϊβάζ: Ο γιος του πλησίασε μέσα από τους αστυνομικούς στο σημείο

CALLER'S CHOICE

Ο 17χρονος από τα Χανιά που πέρασε πρώτος στην Σχολή Ικάρων! «Από μικρός ήθελα να πετάξω με μαχητικό»

Μια ακόμη ωραία ιστορία αριστείας και επιβράβευσης έφερε στην επιφάνεια η ανακοίνωση των βάσεων 2019, αυτή του 17χρονου Μανόλη Αρχοντάκη, μαθητή του 2ου Λυκείου Χανίων...

Ο Μανόλης Αρχοντάκης μίλησε στο Daynight.gr για την επιτυχία του, αναφέροντας πως «από μικρός στόχευα στο να γίνω πιλότος και γι’αυτό το λόγο βλέπετε τόσες φωτογραφίες με αεροπλάνα και δημοσιεύσεις που αφορούν την πολεμική μας αεροπορία».

«Ο δρόμος για να φτάσει κάποιος στο πιλοτήριο ενός μαχητικού δεν είναι καθόλου εύκολος και περιλαμβάνει πολλαπλά στάδια, αλλά παρ’όλα αυτά εύχομαι να καταφέρω μια μέρα να πετάξω και εγώ σε μαχητικό και -γιατί όχι- να αναρτήσω και φωτογραφίες μέσα σε αυτό!», υποστηρίζει ο Μανόλης και σύμφωνα με τον ίδιο το μόνο που τον ενδιέφερε πραγματικά ήταν να περάσει στη Σχολή Ικάρων, «όμως η πρωτιά αυτή αποτελεί», όπως είπε, «έναν επιπλέον λόγο να είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος για το αποτέλεσμα».

«Οι συμμαθητές μου με συγχαίρουν για την επιτυχία μου και μου εύχονται τα καλύτερα για τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσω στο συγκεκριμένο επάγγελμα. Όμως, και εγώ χαίρομαι με τις επιτυχίες τους και νιώθω βέβαιος ότι αν και πέρασαν σε πιο ‘’συμβατικές’’ σχολές, όπως λέτε, θα δώσουν τα μέγιστα για την πρόοδο και την ευημερία της κοινωνίας μας. Γιατί η εξέλιξη εκείνης δεν απαιτεί μόνο την ύπαρξη ειρήνης και την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων αλλά απαιτεί και το έργο άξιων επιστημόνων που θα καινοτομήσουν σε κάθε επιστημονικό κλάδο!», ανέφερε επίσης ο Μανόλης Αρχοντάκης στο Daynight.

Πέθανε ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης που δώρισε όλη την περιουσία του στις Ένοπλες Δυνάμεις
Εορτολόγιο: Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 10 Απριλίου
Γιώργος Καραϊβάζ: Τι γράφουν διεθνή ΜΜΕ για την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου
Εκδήλωση του Ιδρύματος Γεωργίου Παπανδρέου για την πανδημία- Ποιοι θα είναι οι ομιλητές (ΒΙΝΤΕΟ)
Μάνια Τέκου: Viral o ψηφιακός θάνατός της – Πώς την «πάτησαν» οι ακόλουθοι του λογαριασμού της
Το νέο σποτ για τα self tests στα σχολεία (ΒΙΝΤΕΟ)