Αθήνα

9 oC

αίθριος καιρός

Ο Έκτορας Κουφοντίνας υπερασπίζεται όσους δεν θέλουν μετανάστες για γείτονες: Έχετε την απαίτηση, ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται...

Ένας στους 4 Έλληνες δεν θα ήθελε για γείτονες μετανάστες και 1 στους 5 άτομα διαφορετικής θρησκείας, σύμφωνα με έρευνα της διαΝΕΟσις, σε συνεργασία με το ΕΚΚΕ.

Τα παραπάνω στοιχεία, σχολιάστηκαν ιδιαίτερα επικριτικά από τους χρήστες στα social media, όμως ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, είχε διαφορετική άποψη.

Συγκεκριμένα, ο Έκτορας, σημείωσε πως: "τώρα βλέπω έχετε την απαίτηση, ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται, αν έχει μετανάστες γείτονες. Και σε περίπτωση που το κάνει τον λέτε φασίστα. Πόσοι από εσάς όμως μένετε σε γειτονιές με μετανάστες;"

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του:

Βρέθηκα πρόσφατα σε μια γειτονιά από τα «γκέτο» της Αθήνας, και έχω να πω ότι είναι αλήθεια, πως δεν υπάρχουνε καθόλου Έλληνες. Το παρατήρησα πριν λίγες μέρες συμπτωματικά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Πριν πείτε οτιδήποτε, θέλω να επισημάνω το εξής: Δεν είδα καθόλου Έλληνες. Όχι μόνο με την έννοια του «φασίστα». Δεν είδα ούτε δικούς μας, «κατά λάθος Έλληνες», όπως αυτοαποκαλούνται.

Και τώρα βλέπω έχετε την απαίτηση, ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται, αν έχει μετανάστες γείτονες. Και σε περίπτωση που το κάνει τον λέτε φασίστα. Πόσοι από εσάς όμως μένετε σε γειτονιές με μετανάστες;

ΣΧΕΤΙΚΑ

Send this to a friend