Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Ο γάμος μου διεκόπη εξαιτίας της Βουγιουκλάκη- Παραλίγο να μου σκίσουν το νυφικό, όρμαγαν στην Αλίκη»

Ένα άγνωστο περιστατικό από το γάμο της με τον αρχιτέκτονα Κώστα Παλτόγλου αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άννα Φόνσου.

Στο γάμο της ηθοποιού κουμπάρα ήταν η καλή της φίλη, Αλίκη Βουγιουκλάκη και οι εκδηλώσεις του κόσμου παρά λίγο να καταστρέψουν την τελετή, θέτοντας σε κίνδυνο και τη σωματική τους ακεραιότητα.  Ο γάμος τελέστηκε στον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη και διεκόπη αρκετές φορές από το πλήθος που ήθελε να έρθει σε επαφή με τις δύο πρωταγωνίστριες. Το ζευγάρι αναγκάστηκε να φύγει από την εκκλησία και να ζητήσει αργότερα την ευλογία ενός άλλου ιερέα.

Σε συνέντευξη-αποκάλυψη της στο περιοδικό Down Town η ηθοποιός μοιράστηκε όσα συνέβησαν τότε: «Ήταν με τον αρχιτέκτονα Κώστα Παλτόγλου και με κουμπάρα την Αλίκη Βουγιουκλάκη στον Άγιο Διονύση τον Αρεοπαγίτη, στο Κολωνάκι. Είχαν μαζευτεί χιλιάδες θαυμαστές. Με κόπο κατάφερα να μη μου σκίσουν το νυφικό. Όρμαγαν στην Αλίκη, της κατέστρεψαν τα μαλλιά. Δεν τελείωσε το μυστήριο και έτσι η πεθερά μου μας πήρε και μας πήγε σε έναν παπά να μας δώσει μία ακόμη ευχή. Είχα μια τιμιότητα στους άντρες μου. ‘Όταν τους ερωτευόμουν, τους παντρευόμουν και όταν τελείωνε ο έρωτας, έφευγα, τα παρατούσα όλα. Έπαιρνα μόνο τα ρούχα μου, παρά το γεγονός ότι όλοι οι άντρες μου ήταν πλούσιοι»

Send this to a friend