Αθήνα

15 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

O Κερέμ από το «Κόκκινο Ποτάμι» μιλά στο TheCaller για το ρόλο του, τη φιλία του με τον Μίλτο αλλά και πώς βρέθηκε από... τύχη στο καστ του επιτυχημένου σήριαλ!

Ο Θοδωρής Φρατζέσκος είναι ο τηλεοπτικός Κερέμ που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κέρδισε την εύνοια  των τηλεθεατών, όταν έκοψε τα δεσμά του Μίλτου λίγο πριν το εκτελεστικό απόσπασμα…

Ο Θοδωρής Φρατζέσκος είναι ο τηλεοπτικός Κερέμ που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κέρδισε την εύνοια  των τηλεθεατών, όταν έκοψε τα δεσμά του Μίλτου λίγο πριν το εκτελεστικό απόσπασμα…

ΓΡΑΦΕΙ Η Ειρήνη Αρβανίτη

Ένας ρόλος, που όπως λέει ο απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου, είναι σαν να κέρδισε το Τζόκερ αφού όλα έγιναν από τύχη.

Λίγες ώρες πριν προβληθούν τα νέα επεισόδια του «Κόκκινου Ποταμιού» ο Θοδωρής Φρατζέσκος μάς μίλησε για τον ρόλο του, τη φιλία του με τον Μίλτο, αλλά και πώς άφησε τις σπουδές του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για να κυνηγήσει το όνειρό του.

«Στο σήριαλ είμαι ο αδελφικός φίλος του Μίλτου. Έχουμε μεγαλώσει μαζί, μπορεί η σειρά να ξεκίνησε από το τέλος, όμως στη συνέχεια μάς δείχνει να παίζουμε μαζί και θα δείτε πως χτίζονται οι ανθρώπινες σχέσεις κόντρα στα πολιτικά γεγονότα. Δεν μπορώ να πω αν θα βρεθούμε αντιμέτωποι, υπάρχει όμως μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτή τη σχέση. Αυτό που κρατάω από τον Κερέμ είναι ότι εκπροσωπεί το καλό και έχει ως τελευταία επιλογή τη βία και τον πόλεμο, βάζει πάνω από όλα τις ανθρώπινες σχέσεις. Για αυτό άλλωστε και θα παλέψει ωστόσο θα υπάρξουν πολλές περίεργες καταστάσεις».

Αν και έχει συμμετάσχει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές ως guest αυτή η δουλειά αποτελεί ένα μεγάλο εφαλτήριο για τον ίδιο καθώς του δόθηκε ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Για το πώς βρέθηκε να συμμετάσχει στο καστ όπως λέει ο ίδιος ήταν καθαρά θέμα τύχης.

«Όλο ξεκίνησε από ένα τυχαίο γεγονός, βρέθηκε μπροστά μου το mail της casting director και είπα να στείλω το βιογραφικό μου, απλά για να υπάρχει! Τελικά, αυτό συνέπεσε με την περίοδο που έκαναν το κάστινγκ για το σήριαλ και την επόμενη ημέρα κάναμε το δοκιμαστικό. πραγματικά ήταν σαν να έπαιξα Τζόκερ!».

Από την πρώτη κιόλας ημέρα προβολής το «Κόκκινο Ποτάμι» χτύπησε... κόκκινο στην τηλεθέαση και όπως μάς λέει ο Θοδωρής Φρατζέσκος πίστευε μέσα ότι η σειρά θα αγαπηθεί από τον κόσμο «είχα το προαίσθημα ότι θα πάει καλά γιατί όλοι δίνουμε το 100% με τον καπετάνιο κ. Μανουσάκη να δίνει πρώτος το παράδειγμα. Την αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή, από το πρώτο λεπτό  αυτή τη δουλειά και αισθάνομαι πολύ καλά που την αγκάλιασε ο κόσμος».

Η ενασχόλησή του με την υποκριτική έγινε ξαφνικά και απροειδοποίητα! Ενώ βρισκόταν για σπουδές στην Κρήτη με αντικείμενο τη Διοίκηση Επιχειρήσεων άρχισε να μην νιώθει καλά με αυτή του την επιλογή.

«Αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου γιατί ο χρόνος κυλούσε και έτσι άφησα τα πάντα πίσω, ξενύχτια, καλοπέραση και γύρισα στην Αθήνα. Έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό, έχοντας άγνοια κινδύνου και όλα πήγαν καλά!».

Οι γονείς του στάθηκαν δίπλα του σε αυτή του την επιλογή, ενώ ο Θ. Φραντζέσκος έχει έναν αδελφό μεγαλύτερο, που ζει στη Γερμανία μόνιμα και είναι αρχιτέκτονας. Η καταγωγή του κρατά από τη Σάμο και τη Νάξο, ωστόσο ο ίδιος είναι γέννημα θρέμμα Αθηναίος.

Send this to a friend