Αθήνα

9 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Ο πριγκιπικός γάμος της Μονογυιού στη Μύκονο: Δεκαεννιά παράνυφοι, Rolls Royce και διάσημοι καλεσμένοι

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται από χθες η ξανθιά βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, με αφορμή την ομιλία της στη Βουλή για τα υδατοδρόμια.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται από χθες η ξανθιά βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, με αφορμή την ομιλία της στη Βουλή για τα υδατοδρόμια.

Η 37χρονη Βουλευτής γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στη Μύκονο. Αποφοίτησε από τη σχολή Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα με ειδικότητα beauty therapist.

Είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους και αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο και το 2019 εξελέγη Βουλευτής.

Πριν από τρία χρόνια παντρεύτηκε με τον προπονητή πυγμαχίας Χάρη Μαριόλη στη Μύκονο, με τον γάμο τους να γίνεται θέμα συζήτησης σε όλο το νησί. Η κ. Μονογυιού επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό με τεράστια ουρά, που την κρατούσαν 19 παρανυφάκια.

Το μυστήριο τελέστηκε στην Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά και το παρών έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, ο συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Φίλιππος Φόρτωμας, ο τέως υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος αλλά και πολλοί ακόμη.

Μετά την τελετή είχε ακολουθήσει δεξίωση στο «Hippie Fish» στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, όπου οι (περίπου) 800 καλεσμένοι διασκέδασαν με τις μελωδίες του μυκονιάτικου συγκροτήματος Αποσπερίτες.Send this to a friend