
CALLER'S CHOICE
Ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης στήριξε την τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου για τα σχόλια που δέχτηκε με αφορμή τις φωτογραφίες της στο Λονδίνο.
Το κείμενο του Σταύρου Θεοδωράκη από το pod.gr, με τίτλο «Νατάσσα και στη Νέα Υόρκη»:
«Να σας πω καταρχάς ότι μου άρεσαν τα ρούχα.
Δεν αναφέρομαι στα ρούχα του βασιλιά αλλά στα ρούχα της Μποφίλιου. Της Νατάσσας Μποφίλιου που φωτογραφήθηκε με ζεστά πολύχρωμα ρούχα στους γιορτινούς δρόμους του Λονδίνου.
Μπόχο στιλ, με πανωφόρια Μπροκάρ, βελούδινες υφές με αγάπη στα αυτοκρατορικά κόκκινα όπως με ενημέρωσε η στυλίστρια του pod.gr.
Η μικρή αυτή επίδειξη μόδας στην «καρδιά του καπιταλισμού» ξεσήκωσε ένα κύμα διαμαρτυρίας εναντίον της καλλίφωνης Νατάσσας.
«Πού ακούστηκε να δηλώνεις αριστερή και να ποζάρεις χαμογελαστή στους δρόμους του Λονδίνου», έγραψαν αρκετοί στα social media θυμίζοντάς μας παλιότερες επαναστατικές δηλώσεις της κυρίας Μποφίλιου.
Πολλή χολή πολλή χαιρεκακία.
Δηλαδή επειδή έχει υψώσει την γροθιά της α λα πασσιονάρια δεν δικαιούται, Δεκέμβρη μήνα, να ζεστάνει τα χέρια της μέσα σε ένα κομψό μανσόν; Από γούνα συνθετική μάλιστα, οικολογική και όχι ζωάκι πεθαμένο.
Και εγώ είχα πει ότι η κυρία Μποφίλιου έκανε λάθος λέγοντας, στο ξέσπασμα της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, ότι αυτή θα τραγουδήσει μόνο «για τον άνθρωπο». Και έκανες λάθος Νατάσσα μου– ελπίζω να μου συγχωρήσεις τον ενικό – γιατί άνθρωπος είναι και ο Πούτιν, άνθρωπος είναι και η γυναίκα που βιάστηκε στο Χάρκοβο από τους εισβολείς. Και το «να σταματήσει ο πόλεμος» που φώναξες στην εν λόγω κομματική συναυλία κρύβει μια απλούστευση που δεν σε τιμά σαν ενεργό πολίτη. Γιατί όπως λένε και οι Ουκρανοί που συνεχίζουν να συγκεντρώνονται κάποια βράδια στο Σύνταγμα: «Αν η Ρωσία σταματήσει να πολεμάει, δεν θα υπάρχει πόλεμος. Αν η Ουκρανία σταματήσει να πολεμάει, δεν θα υπάρχει Ουκρανία».
Ελπίζω βέβαια τώρα πια μετά από τόσο αίμα και τόσο κακό, να έχεις αλλάξει άποψη και στην επόμενη συναυλία να τολμήσεις να μιλήσεις για το έγκλημα του Πούτιν. Αλλά και να μην έχεις αλλάξει άποψη αυτό δεν σου στερεί το δικαίωμα να φωτογραφίζεσαι χαμογελαστή στις λεωφόρους του καπιταλισμού.
Στην Δύση – ας επιλέξουμε αυτόν τον ορισμό – όλοι, έχουμε τα ίδια δικαιώματα,. Αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, βασιλικοί, ζαμανφουτίστες, απολίτικοι, αναρχικοί.
Και τέλος πάντων όταν θέλεις να διαφημίσεις κάποια ρούχα, δεν θα τα φορέσεις στην συναυλία του Θανάση… Θα τα φορέσεις στις λεωφόρους της μόδας.
Τα φέις κοντρόλ στις απόψεις, στα αισθήματα, στις επιθυμίες, είναι των απολυταρχικών καθεστώτων. Ρωσία, Ιράν, Σαουδική Αραβία, Βόρεια Κορέα… και τα συναφή. Στην δύση, λέμε ό,τι θέλουμε, φοράμε ό,τι θέλουμε, ζούμε με τις αντιθέσεις μας, είμαστε και το ένα και το άλλο και το παράλλο μαζί… Οι ζωές μας δεν είναι μονοσήμαντα συστήματα αλλά αποτέλεσμα απρόβλεπτων αλληλοεπιδράσεων.
Και ναι, συνάπτουμε συμφωνίες συνεργασίας με brand, χωρίς να πρέπει να απολογηθούμε σε κανένα.
Μπράβο λοιπόν στην Νατάσσα, μπράβο και στην σχεδιάστρια των ρούχων Αντωνία Μητρούδη, που από ό,τι μαθαίνω ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να πετύχει το όνειρό της.
Και όλοι εσείς οι στρατευμένοι (δεξιοί και αριστεροί) που ζείτε για να σχολιάζετε πάψτε να συμπεριφέρεστε σαν αστυνομία ηθών.
H Νατάσσα έχει δικαίωμα και στη Νέα Υόρκη!»
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.<>
<>
<><>
<>
<>
<><>
<>
<><>
<>
<>
<>
<><>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.<>
<>
<><>
<>
<>
<><>
<>
<><>
<>
<>
<>
<><>
<>
<>
<>
Ροή Ειδήσεων
26/03/2023 | 00:01
Λούντβιχ βαν Μπετόβεν: Τα προβλήματα υγείας που στιγμάτισαν την κορυφαία μουσική ιδιοφυΐα
25/03/2023 | 22:54
Λαγονήσι: «Οι δράστες μάλλον μιλούσαν ρώσικα» – «Πυροβόλησε τα παιδιά χωρίς καν να προηγηθεί λογομαχία» λέει συγγενής του 16χρονου

25/03/2023 | 22:39
J2US: «Έσπασε» η Βίκυ Σταυροπούλου για την Δέσποινα Βανδή – «Σ’ αγαπάω πάρα πολύ» – «Ήταν σε ένα μεταβατικό στάδιο της ζωής της»
25/03/2023 | 22:19
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός-Απίστευτο σκηνικό: Συνελήφθη αστυνομικός στα Λιόσια για χειρονομίες προς τους οπαδούς
25/03/2023 | 22:13
H «Ώρα της Γης 2023»: Η Ακρόπολη και η Βουλή έσβησαν τα φώτα τους – Οι πολίτες ένωσαν τη φωνή τους και δημιούργησαν τη μεγαλύτερη ώρα για τη Γη

25/03/2023 | 21:51
Αλέξανδρος Κοψιάλης: Συγκινεί για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του – «Δεν μπορεί να περπατήσει από τους πόνους»

24/03/2023 | 22:30
«Ο κόσμος μας έλεγε τρελούς. Ημείς, αν δεν είμεθα τρελοί, δεν εκάναμε την επανάσταση….»: Η θρυλική ομιλία Κολοκοτρώνη στην Πνύκα
25/03/2023 | 07:42
Φιλική Εταιρεία: Η μυστική οργάνωση που ιδρύθηκε στην Οδησσό και σχεδίασε την Επανάσταση του 1821
26/03/2023 | 00:01
Λούντβιχ βαν Μπετόβεν: Τα προβλήματα υγείας που στιγμάτισαν την κορυφαία μουσική ιδιοφυΐα
24/03/2023 | 13:00
Νέα Σμύρνη: Το Τμήμα Εκβιαστών ανέλαβε τον εμπρησμό στο γνωστό εστιατόριο – Ένας τραυματίας στο Νοσοκομείο
24/03/2023 | 14:42
Ραγδαίες εξελίξεις-Χαλκιδική: «Είμαι στο εξωτερικό μαζί με το παιδί μου» – Η 26χρονη επικοινώνησε με την Αστυνομία

25/03/2023 | 10:28
Καρατζαφέρης για Ανδρουλάκη: Το παιδί είναι άπειρο, έκαψε γέφυρες με τη λογική – Ο Μητσοτάκης πρέπει να είναι ισχυρός
24/03/2023 | 15:48
Τέμπη: «Δεν μπορώ να κοιμηθώ χωρίς χάπι- Κάθε μέρα και άλλη ψυχολόγος…» εξομολογείται γυναίκα που ήταν στο 5ο βαγόνι

24/03/2023 | 15:09
Αμαλιάδα: Στο χειρουργείο η 10χρονη που πυροβολήθηκε από τον 14χρονο αδερφό της-Κρατήθηκε ο παππούς των παιδιών
Σχετικά Άρθρα

Σε σοκ η Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ»: Παναγία μου! Μπορούμε να ενημερώσουμε την αστυνομία διακριτικά;
