Αθήνα

32 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο Τύρναβος βρήκε τη ...βασίλισσά του- Ποια είναι η εντυπωσιακή Δήμητρα που θα μαγνητίσει τα βλέμματα στο καρναβάλι

Οι διοργανωτές του καρναβαλιού του Τυρνάβου ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη ημέρα και ήδη βρήκαν τη βασίλισσά τους στο πρόσωπο της Δήμητρας Κλειούς Δολμέ.

Οι διοργανωτές του καρναβαλιού του Τυρνάβου ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη ημέρα και ήδη βρήκαν τη βασίλισσά τους στο πρόσωπο της Δήμητρας Κλειούς Δολμέ.

Η Δήμητραη Κλειώ Δολμέ θα είναι η εντυπωσιακή κοπέλα, που θα ανοίξει τη φετινή παρέλαση το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου.

Η Δήμητρα γεννήθηκε στη Λάρισα, όμως κατάγεται από τον Τύρναβο, όπου διατηρεί στενούς δεσμούς, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και επαγγελματικά εκεί.

Η αγάπη της για το Τυρναβίτικο Καρναβάλι την οδήγησε να εκφράσει την επιθυμία της για τη θέση της βασίλισσας του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού 2019.

Μιλώντας για τη θέση της βασίλισσας, η Δήμητρα – Κλειώ Δολμέ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μου αρέσει η ζωντάνια και το κέφι του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού. Συμμετέχω από μικρή και πάντα ανυπομονούσα να δω τη βασίλισσα πάνω στο άρμα της, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα ήμουν εγώ αυτή», λέει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Ελευθερία.

Ο Δήμος Τυρνάβου διοργανώνει κάθε χρόνο έναν πανάρχαιο θεσμό ανά το Πανελλήνιο, ένα έθιμο με διονυσιακές καταβολές, το Τυρναβίτικο Καρναβάλι και το «Μπουρανί» της Καθαράς Δευτέρας.

Αποτελεί ένα έθιμο τουλάχιστον 100 ετών, που στη μακρόχρονη πορεία του, παρά τα εκάστοτε προβλήματα, κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και να συνεχίζει ακόμη και σήμερα μια ένδοξη πορεία.

Send this to a friend