Αθήνα

25 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ο χαμογελαστός Τσίπρας και το δάχτυλο Βαρουφάκη: Όλη η χρονιά σε μία φωτογραφία

Ο χαμογελαστός Τσίπρας και το δάχτυλο Βαρουφάκη: Όλη η χρονιά σε μία φωτογραφία

Mε αφορμή το τέλος του 2015 που πλησιάζει, η Bild κάνει την ανασκόπηση της χρονιάς, κάνοντας σύμπτυξη σε μια φωτογραφία όλες τις μεγάλες στιγμές των προηγούμενων 12 μηνών από όλους τους χώρους.

Στο φωτογραφικό κολάζ βρίσκονται όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της χρονιάς: από την πολιτική, την κοινωνία, το ποδόσφαιρο, τον κινηματογράφο και τη μουσική.

Από τη φωτογραφία δεν θα μπορούσε να λείψει και η Ελλάδα, την οποία «εκπροσωπούν» ο Αλέξης Τσίπρας καβάλα στη μοτοσικλέτα του πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη. Ο Βαρουφάκης, απεικονίζεται δε, να κάνει τη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο για την οποία προκλήθηκε τόσο μεγάλη συζήτηση στη Γερμανία για το αν την έκανε ή όχι ο πρώην ΥΠΟΙΚ (και τελικά, είχε κάνει).

[adsense]

Στη φωτογραφία μεταξύ άλλων φιλοξενούνται ο επιθετικός της Εθνικής Γερμανίας Τόμας Μίλερ που πρωταγωνίστησε στην πορεία για την κατάκτηση του Μουντιάλ, ο Σεπ Μπλάτερ που τιμωρήθηκε με 8ετη αποκλεισμό για το σκάνδαλο με τον Πλατινί, το τσόχινο τραπέζι για το πόκερ με τη Συρία στο οποίο κάθονται ο Πούτιν, ο Ομπάμα, ο Άσαντ και ο Ερντογάν αλλά και η Μάιλι Σάιρους και τα ρομπότ από το Star Wars.

To κολάζ εμπεριέχει συνολικά 60 διαφορετικά θέματα που επέλεξε η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία γερμανική εφημερίδα.

Send this to a friend