Αθήνα

25 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Ο χρόνος κυλά αμείλικτος! Έτσι είναι σήμερα ο σκληρός κακοποιός Κώστας Πάσσαρης (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουν περάσει κιόλας 17 χρόνια από τη στιγμή που ο διαβόητος κακοποιός Κώστας Πάσσαρης πέρασε τις πύλες των φυλακών της Ρουμανίας, μετά τη διπλή ανθρωποκτονία που διέπραξε στο ανταλλακτήριο του Βουκουρεστίου.

Ο χρόνος φαίνεται πως έχει αφήσει τα σημάδια του όχι μόνο στον τρόπο που αντιμετωπίζει τη ζωή στις φυλακές ο κακοποιός, αλλά και στην εμφάνισή του. Ο Κώστας Πάσσαρης φαίνεται ότι έχει εγκαταλείψει την εικόνα του σκληρού και αναζητά να σώσει τη ψυχή του, έχοντας στραφεί στην εκκλησία.

Όπως θα δείτε σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο Ant1, ο Κώστας Πάσσαρης μοιάζει αδυνατισμένος και σε όλες τις εικόνες είναι δίπλα σε ιερείς.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως πριν λίγο καιρό έκανε και μνημόσυνο για τους τέσσερις άνδρες που δολοφόνησε. Στο δελτίο του σταθμού μίλησε και ο πατέρας Γερβάσιος Ραπτόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε:

«Κάθε βράδυ, με το κομποσκοίνι στα χέρια κάνει εκατό εδαφιαίες μετάνοιες για κάθε σκοτωμένο του. Παρακάλεσε μάλιστα να κάνουμε κι ένα μνημόσυνο. Και το κάναμε, και εγώ λειτουργός. Τώρα είναι ένας τέλειος Χριστιανός"

Ποιος είναι ο Κώστας Πάσσαρης

Συγκεκριμένα, στις αρχές του 2001 και όντας έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, έκανε παράπονα για κρίσεις επιληψίας. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, έχοντας πάνω του -άγνωστο πώς- ένα πιστόλι. Με τις χειροπέδες στα χέρια, κατάφερε να πυροβολήσει και να σκοτώσει τους δύο αστυνομικούς που τον συνόδευαν, τους Aθανάσιο Δρακόπουλο και Διονύσιο Aλεβιζόπουλο.

Οι Ρουμανικές Αρχές, μάλιστα, πριν δύο μήνες τον έβγαλαν από το καθεστώς κράτησης υψίστης ασφαλείας και την απομόνωση. Τον μετέφεραν στη γενική πτέρυγα των φυλακών. Κάτι που σημαίνει πως, πλέον, οι ρουμανικές Αρχές είναι πολύ κοντά στο να δεχθούν το αίτημα προσωρινής έκδοσής του στην Ελλάδα, ώστε να δικαστεί για την διπλή δολοφονία των αστυνομικών κατά την μεταγωγή του σε νοσοκομείο το 2001.

Send this to a friend