Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

OPEN: Θα παραμείνει τελικά ο Μουτσινάς στο κανάλι;

Η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στην τηλεόραση με την εκπομπή «Για την παρέα» έφερε πολλά χαμόγελα στο OPEN, καθώς η τηλεθέαση του καναλιού χτύπησε «κόκκινο».

Η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στην τηλεόραση με την εκπομπή «Για την παρέα» έφερε πολλά χαμόγελα στο OPEN, καθώς η τηλεθέαση του καναλιού χτύπησε «κόκκινο».

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει δύο χρόνια συμβόλαιο με το OPEN το οποίο λήγει τον Ιούλιο του 2020 αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, μετά τις αλλαγές που έχουν γίνει στη διοίκηση του σταθμού στελέχη άλλου τηλεοπτικού σταθμού έχουν προσεγγίσει τον παρουσιαστή προτείνοντάς του την επόμενη σεζόν να είναι στο δικό τους πρόγραμμα. Τα εν λόγω στελέχη, μάλιστα, γνωρίζοντας την ισχύ του συμβολαίου του με το OPEN έχουν πει πως είναι πρόθυμοι να πληρώσουν την ποινική ρήτρα η οποία είναι εξαψήφια!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Νίκος Μουτσινάς είναι δυσαρεστημένος καθώς από πέρυσι για να συνεργαστεί με το OPEN είχε λάβει διαβεβαιώσεις πως την επόμενη σεζόν, τη δεύτερη δηλαδή της συνεργασίας τους, θα παρουσίαζε και ένα από τα πιο πετυχημένα τηλεπαιχνίδια, τον «Πιο αδύναμο κρίκο». Όπως, δε, αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, το κανάλι της Παιανίας έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του «Κρίκου» αλλά πριν από λίγο καιρό είπαν στον παρουσιαστή πως θα πέσει… πολύς στο πρόγραμμά τους, αν καθημερινά παρουσιάζει την εκπομπή «Για την παρέα» και στη συνέχεια το τηλεπαιχνίδι και όπως όλα δείχνυν «πάγωσαν» τα σχέδια για τον «Κρίκο».

Μετά από αυτό, δεν είναι σίγουρο ότι την επόμενη σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς θα συνεχίσει να είναι στο OPEN αφού πλέον όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για τον ίδιο.

Send this to a friend