Αθήνα

9 oC

αραιές νεφώσεις

Οργή Καμπουράκη με υπουργούς που δεν τού σηκώνουν το τηλέφωνο: «Πλέον δεν είναι του επιπέδου τους να συνομιλούν με την πλέμπα»

Τα «πήρε» ο Δημήτρης Καμπουράκης με κάποιους υπουργούς της νέας κυβέρνησης που δεν του απαντούν στο τηλέφωνο.

Τα «πήρε» ο Δημήτρης Καμπουράκης με κάποιους υπουργούς της νέας κυβέρνησης που δεν του απαντούν στο τηλέφωνο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με κάποιους εξ αυτών, αλλά δεν μπόρεσε τελικά να μιλήσει, όπως γράφει σε άρθρο του στο liberal.gr.

«Ξάφνου ρίχνουν καμιά διακοσαριά πόντους μπόι και πλέον δεν είναι του επιπέδου τους να συνομιλούν με την πλέμπα. Είτε πρόκειται για λαϊκή, είτε για θεσμική, είτε για δημοσιογραφική πλέμπα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος και προσθέτει: «Και σου βγαίνουν λοιπόν κάτι ιδιαιτέρες με χαριτωμένες αυταρχικές φωνούλες, που λένε ότι «ο Κύριος υπουργός είναι σε σύσκεψη» και σου κλείνουν κατάμουτρα το τηλέφωνο, δίχως να κάνουν τον κόπο να σε ενημερώσουν για το πότε θα μπορέσεις να μιλήσεις μαζί του. Πότε διάολο το απέκτησαν το τουπεδάκι τα κοριτσάκια, μου λέτε; Μέσα σε εικοσιτέσσερις ώρες; Δηλαδή σε δυο χρόνια τι θα κάνουν; Θα σε στέλνουν κατ’ ευθείαν στον διάολο;»

Τέλος, ο Δημήτρης Καμπουράκης επισημαίνει με νόημα πως: «Δεν σας παίρνουμε για κουτσομπολιό, ούτε για ρουσφέτι. Για την δουλειά μας σας τηλεφωνούμε. Μη μου γίνετε από τώρα βαριά πεπόνια, διότι έχω δει πολλά βαριά πεπόνια να περνούν από μπροστά μου γεμάτα τουπέ και να χάνονται στο βάθος του ορίζοντα, όπου δεν τους θυμάται πια ούτε η μανούλα τους. Άντε, γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά».

Send this to a friend