Αθήνα

15 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Φερεντίνος: «Η οικογένειά μου είναι η Σοφία και τα δύο μας παιδιά…»

CALLER'S CHOICE

Οργή Τατσόπουλου για τον Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ: «Δεν είσαστε ήρωες, είσαστε εγκληματίες»

Την έντονη οργή του εξέφρασε ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος για την απόφαση του Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ να τελέσει την λειτουργία των Χαιρετισμών την Παρασκευή.

Μάλιστα στο τέλος της νάρτησης αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Ας γνωρίζουν λοιπόν ότι εφεξής δεν θα αντιμετωπιστούν από την Πολιτεία ούτε ως ήρωες ούτε ως ηλίθιοι. Θα αντιμετωπιστούν ως εγκληματίες».

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:

«ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΡΩΕΣ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
Οποιοδήποτε κοσμικό δυτικό κράτος που σέβεται τον εαυτό του θα εφάρμοζε τη νομοθεσία του στο ακέραιο: θα περνούσε τον Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ από το Αυτόφωρο. Εμείς όμως, που είμαστε-και-δεν-είμαστε κοσμικό κράτος, προτιμήσαμε ως συνήθως τη μεσοβέζικη λύση: να συλλάβουμε τον Μητροπολίτη, να τον κρατήσουμε για λίγες ώρες, να σχηματίσουμε εις βάρος του δικογραφία (η οποία μάλλον θα φτάσει στο δικαστήριο μετά τη… Δευτέρα Παρουσία) και να τον… προειδοποιήσουμε ότι την… άλλη φορά θα τον στείλουμε στο Αυτόφωρο. Πιστεύουμε ότι θα στείλουμε έτσι στους ρασοφόρους ένα ηχηρό μήνυμα; Κούνια που μας κούναγε. Προφανώς και καταφέραμε το ακριβώς ανάποδο. Εάν ρίξετε μια ματιά στους ιστότοπους των ακροδεξιών σαπρόφυτων, των θρησκοκάπηλων, των ηλιθίων και των χειριστών ηλιθίων (αυτοί είναι και οι χειρότεροι), θα διαπιστώσετε ότι πολλοί μητροπολίτες “γλυκάθηκαν” από την ανέξοδη και ανώδυνη… ηρωοποίηση του Σεραφείμ κι ετοιμάζονται να ακολουθήσουν το παράδειγμά του με το δικό τους… αντάρτικο. Άρχισαν πάλι να υλακτούν για… διωγμό της Ορθοδοξίας, ενώ πολύ καλά γνωρίζουν ότι οποιοσδήποτε άλλος ιερωμένος οποιουδήποτε άλλου θρησκευτικού δόγματος δεν θα αντιμετωπιζόταν όπως ο Σεραφείμ· θα κατέληγε στο Αυτόφωρο πριν καλά-καλά το πάρει είδηση. Ενώ εξίσου καλά γνωρίζουν επίσης ότι εκείνες που κατά κύριο λόγο απαρτίζουν το εκκλησίασμά τους είναι οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού· προκειμένου να “ηρωοποιηθούν” οι ίδιοι, δεν διστάζουν να στείλουν στο θάνατο το ίδιο τους το ποίμνιο. Ας γνωρίζουν λοιπόν ότι εφεξής δεν θα αντιμετωπιστούν από την Πολιτεία ούτε ως ήρωες ούτε ως ηλίθιοι. Θα αντιμετωπιστούν ως εγκληματίες».

Μανδραβέλης: Στην Ελλάδα έχουμε να δούμε βιομηχανία από τον καιρό του χρήσιμου Καραμανλή
Πατέλης: «Δε θα προσλάμβανα κάποιον με διδακτορικό- Είναι αρνητικό για τις πιο πολλές δουλειές»
Εορτολόγιο: Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα 9 Μαΐου 2021 – Κυριακή Του Θωμά
«Πρώτη φορά μαμά» η Χριστίνα Κοντοβά: Το συγκινητικό μήνυμα για την μικρή Έιντα που στέλνει από την Ουγκάντα (ΕΙΚΟΝΑ)
Νεαρός έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ θαμμένος… στην άμμο (ΒΙΝΤΕΟ)
Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας σήμερα- Πώς καθιερώθηκε