Αθήνα

7 oC

ελαφρές νεφώσεις

Όταν η Κατερίνα Μονογυιού διαγωνιζόταν για το στέμμα της Μις Πελοπόννησος (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, με αφορμή τη… συλλαβιστή ομιλία της στη Βουλή για τα υδατοδρόμια.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, με αφορμή τη… συλλαβιστή ομιλία της στη Βουλή για τα υδατοδρόμια.

Έκτοτε, γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά για τη βουλευτή Κυκλάδων και, όπως ήταν αναμενόμενο, βγήκε στην επιφάνεια το παρελθόν της, με τον πολυτελέστατο γάμο της στη Μύκονο να προκαλεί εντυπώσεις.

Ωστόσο, οι έρευνες στράφηκαν στο «θαμμένο» της παρελθόν, όταν μαχόταν για να βγει νικήτρια των πελοποννησιακών καλλιστείων.

Όπως γράφει η αρχική σελίδα των διάσημων καλλιστείων της Πελοποννήσου «Με αφορμή ότι η Πελοπόννησος έχει παράδοση στην ομορφιά και στην καλαισθησία, το 1983 ο Τάκης Παπαπαναγιώτου διοργάνωσε τα πρώτα Πελοποννησιακά Καλλιστεία. Μετά από μια παύση 9 ετών επιστρέψανε το 1992 και συνεχίζουν μέχρι σήμερα. Τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία στηρίζονται σε αρχές και δίνουν μεγάλη σημασία στο ωραίο, το απόλυτα αρμονικό σύνολο και στο ήθος, με αυτό το σκεπτικό συνεχίζουν την πορεία τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι 40 κορίτσια που έκαναν δειλά τα πρώτα τους βήματα στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία διακρίθηκαν στα Εθνικά καλλιστεία και κέρδισαν τίτλους σε Διεθνής Διαγωνισμούς».

Στο πλαίσιο του 13ου Διαγωνισμού Ομορφιάς 2003, η Κατερίνα Μονογιού πέρασε στις 14 φιναλίστ και στέφθηκε Miss BEAUTY.

Μετά τα καλλιστεία, έκανε σπουδές στην Κρήτη και είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist. Από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη γενέτηρά της, τη Μύκονο.

Η πολιτική της καριέρα ξεκίνησε το 2012, όταν ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το  και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014. Εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιουλίου του 2019.

Send this to a friend