Αθήνα

23 oC

ελαφρές νεφώσεις

Εμετικά αισχρός ο Π. Χατζηστεφάνου για τη μικρή Νεφέλη! «Ας πρόσεχες αγαπούλα- Ψόφος σε όλους…»

Αδιανόητη απανθρωπιά από έναν άνθρωπο που αφήνεται ελεύθερος να εκτοξεύει «οχετό» με αφορμή ακόμη και ένα ζήτημα που θα έπρεπε να μας ενώνει.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου, που ξέσπασε με αφορμή τη μικρή Νεφέλη που χρειάζεται να χειρουργηθεί επειδή πάσχει από σάρκωμα και ήδη έχει στηθεί μια διαδικτυακή καμπάνια προς υποστήριξή της.

Χαρακτηριστικό ότι σε μια αρρωστημένη ένδειξη «οργής προς το σύστημα» έγραψε στο Facebook:

«Πάσχει το παιδί σου από κάποια αρρώστια? Δεν έχεις λεφτά να το θεραπεύσεις? Ας πρόσεχες αγαπούλα, τράβα να πεις το παραπονεμένο δραματάκι σου στον Υπουργό Υγείας ο οποίος τρώει τα φράγκα των ταμείων σε κόκες και πουτάνες. Αυτό μου έλειπε τώρα να τσοντάρω για τα γαμησιάτικα των καθαρμάτων που ψηφίζετε. Ψόφος σε όλους σας ανεξαιρέτως».

Και λίγο παρακάτω σε νέο σχόλιό του έγραψε: «Χωρίς την ελάχιστη αναστολή ή ενοχή, καλύτερα να ψοφήσει το παιδί από καρκίνο παρά να ζήσει με τέτοια σκουπίδια για γονείς και σε τέτοιο βόθρο σαν τα κάτω Βλακάνια, εκεί όπου οι ηλίθιοι χειροκροτούν τους δήμιους τους και μετά εκλιπαρούν για κάνα φράγκο μπας και έχουν να πληρώσουν την κάσα στην κηδεία τους. Στο μουνί μου το προβληματάκι σας λέμε, είστε άξιοι της μοίρας σας». Ευτυχώς, η πλειοψηφία δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία των «συνανθρώπων» μας και το ποσό που χρειαζόταν συγκεντρώθηκε, προφανώς από «ηλίθιους» που καταλαβαίνουν από «δραματάκια» και δεν τους έχει έρθει ακόμη «ψόφος».